star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kunszentmárton

  • 27 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 837 m²

    telek

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó nyaraló Kunszentmárton

  • 27 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 837 m² telek

  • Eladó nyaraló Kunszentmárton

  • 27m²


Ár:

19 500 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kunszentmártoni Csengedi Holtág partjánál lévő, vízparti nyaralót!A vízparti nyaraló jellemzői:- a terület nagysága 837 m2, befektetésre (üdültetésre) alkalmas- a ház hasznos alapterülete 26 m2, beton alapon, könnyűszerkezetű felépítmény, 5 cm-es külső és külső és belső állapotán látszik, hogy gondos tulajdonosa van- autóval parkolni a telken belül, fedett beállón lehetséges- a terület télen-nyáron megközelíthető- felújított stég- az épületben kialakításra került: előtér, szoba, konyha-nappali, fürdőszoba,- közművek: villany, víz fúrt kútról, szennyvíz derítő- a házban a fűtést elektromosan lehet megoldani- az épületbe egy 15 m2-es fedett teraszon keresztül jutunk be- a kertben található még fedett sütögető, tároló és egy 8 m2-es száraz pince- az ingatlan bútorzata is benne van az árban- a holtág halban gazdag, az övezetben üdülő ingatlanok találhatók, így nyugodt, csendes környezetben lehet pihenni, horgászni, csónakázni- 5 percre, 3 km-re autóval minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van: piac, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, üzletek- közelben található a Cserkeszőlői Gyógyfürdő, a Tiszakürti Arborétum és a Békésszentandrási duzzasztó isAmennyiben az 183800227 számú eladó vízparti nyaraló, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
3m²
Szoba
7m²
Konyha
8.6m²
Szoba
6.7m²
Előszoba
2m²

Elhelyezkedés

Kunszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647163


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


32 000 000 Ft

5440, Kunszentmárton, Kungyalu, Csengedi kertsor sor

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 75m²

23 000 000 Ft

Kunszentmárton

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 36m²

21 900 000 Ft

Kunszentmárton

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 36m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647163

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunszentmártoni nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 27 m², míg a hozzá tartozó teleké 837 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 722 222 Ft, ami a kunszentmártoni átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647163. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.