star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Ráckeve, Somlyó

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 302 m²

    telek

Vételár:

33,5 millió Ft

Eladó nyaraló Ráckeve, Somlyó 1. kép

Eladó nyaraló Ráckeve, Somlyó

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 302 m² telek

  • Eladó nyaraló Ráckeve, Somlyó

  • 54m²


Ár:

33 500 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
9 m²

Az ingatlanról:

Ráckeve csendes részén, Somlyó-szigeten, közel Dömsödhöz eladó egy kb.302 nm-es telken elhelyezkedő 54 nm-es könnyűszerkezetes szigetelt ház. A nyaraló közvetlenül a Kis-Duna holtága mellett található. A ház beton alapra épült 1986-ban. A nyílászárók 2023-ban lettek kicserélve (ablak, ajtó). A helységbe be van vezetve a víz, az áram és a csatorna is. A telken található egy 3nm tároló. A házban van két különálló szoba és egy nappali. A konyha és a fürdő/wc külön helyiségben van. A  melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. Előtetős terasz gondoskodik a pihenésről eső esetén is. Parkolási lehetőség udvaron belül vagy az ingatlan előtt. A vízpart kb. 50m-re található, aki horgászni szeret, egész évben megteheti. Locsolásról fúrt kút gondoskodik. Kerti ívóvíz. A telken gyümölcsfák is vannak (körte, alma, dió). Kisközért 80m.

Ha igazi nyugalomra, csendre, madárcsicsergésre vágyik, úgy hogy közben közel legyen a Duna, akkor megtalálta.

Ráckeve a vizek városa, otthont ad a hajózás, a vízi sportok szerelmeseinek, horgászoknak, a város adottságai kiválóak, gyönyörű természeti környezet, Aqualand, Kék Duna Wellness Hotel, remek bevásárlási lehetőségek (Lidl, Tesco, Penny stb), minden szerdán és szombaton hatalmas, rendkívül hangulatos termelői piac a vízparton. Nagyon jó az orvosi ellátás (szakrendelések, mentőállomás helyben). Mindez autóval kb. 8-10 perc alatt megközelíthető.Elhelyezkedését tekintve Ráckeve Budapest-től 50 km-re helyezkedik el. Budapest tömegközlekedéssel egy óra alatt megközelíthető a Ráckeve - Közvágóhíd között közlekedő H6 HÉV-vel.

Irányár: 33 500 000 Ft

Érdeklődés esetén ezen a számom 06706120797, 16:00 után kereshet.


Elhelyezkedés

2300, Ráckeve, Somlyó, Zöld köz 16

Helyrajzi szám: 6658


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6632898


Ingatlannet kód: 6632898

Az általad megtekintett eladó Ráckeve, somlyói (Zöld köz 16) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 54 m², míg a hozzá tartozó teleké 302 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 33,5 millió Ft, négyzetméter ára 620 370 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Péterné Rácz hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632898. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve, Somlyó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.