star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Ráckeve

  • 74 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 585 m²

    telek

Vételár:

52,5 millió Ft

Eladó nyaraló Ráckeve

  • 74 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 585 m² telek

  • Eladó nyaraló Ráckeve

  • 74m²


Ár:

52 500 000 Ft

Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Vízparti nyaraló Ráckevén!
Ráckeve kiemelt lakó és üdülőkörzetében az Árpád hídhoz közeli részen eladósorba került ez a kellemes, nyaraló. A Balabán partjánál lévő 585 nm-s telken 1991-ben téglából épült tetőtérbeépítéses, 74 nm-s hasznos lakóterű nagyon jó állapotú az épület. A földszinten 9 nm-s fedett terasz, előtér, kis főzőkonyha, fürdőszoba Wc-l, hálószoba, étkező nappali és egy lépcső, mely a tetőtérbe vezet. A tetőtérben nappali és három hálószoba van. A fűtés elektromosan megoldott. Vezetékes víz bevezetve. A szennyvizet jelenleg emésztőbe gyűjtik, viszont a csatorna bent van, és csak össze kell kötni a házzal. Az épületet kockapalatető fedi. A tetőtér szigetelt. A telken egy kis melléképület is van mely alatt egy 6 nm-s pince lett kialakítva. Az emeleten padlószőnyeg, a földszinten padlócsempe került az aljzatra. A nyílászárók fából készültek. A bejárati ajtó acéllemezből készült. A kert gondozott és a kert végéből lehetőség van kimenni a csatornára ahol pecázni vagy csónakkal lehetőség van a Dunára kimenni és akár a híres csónakos piacra is kilátogatni. Tömegközlekedés a közelben lévő buszmegállóból lehetséges. A nyaraló kellemes pihenést vagy állandó ottlakást nyújt az új lakójának. A környék rendezett és barátságos emberek lakják.
Jó szívvel ajánlom, akár családosoknak, vagy csak nyugodt vízparti környezetre vágyóknak.
Amennyibe felkeltette figyelmét, úgy keressen, és egyeztetett időpontban bemutatom Önnek.
Amennyiben szükséges hitelügyintézőink ingyenesen segítenek a megfelelő hitelt elintézni. Ügyvédeink, profin, nagy tapasztalattal állnak rendelkezésükre.

A környékről:

Ráckeve közvetlen vízparti lakó és üdülőterülete.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Ráckeve, Duna utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6562296


+36 70

Ingatlannet kód: NET6562296

Az általad megtekintett eladó ráckevei (Duna utca) nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 585 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 52,5 millió Ft, négyzetméter ára 709 459 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Pataky Sándor referens az Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562296. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.