star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Ráckeve

  • 86 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 320 m²

    telek

Vételár:

40,9 millió Ft

Eladó nyaraló Ráckeve

  • 86 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 320 m² telek

  • Eladó nyaraló Ráckeve

  • 86m²


Ár:

40 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Eladásra kinálok Ráckeve kedvelt részén Somlyó-szigeten egy szép, fiatal, újszerű állapotú nyaralót . A 320 m2-es telken található 46,5 m2-es beton alapra épült téglából egy buli helyiség. Nyílászárók nem lettek beépítve mivel ezt csak nyáron használták, (be lehet rakni),ezek elektromos redőnnyel felszereltek. A helységben be van vezetve a víz és az áram.Található benne egy kemence és egy teljesen körbe épített konyha pult.
Az ingatlanhoz kapcsolódik egy 22 m2-es garázs, amely elektromos garázskapuval ellátott. A házat egy 20 m2-es fedett terasz teszi komfortosabbá.
Közművek közül a víz és a villany bekötésre került, lehetőség van gépkocsival történő beállásra is elektromos kapun keresztül.
A másik épület 40 m2 beton alapra épült könnyűszerkezettel, nyílászárói szigeteltek, elektromos redőnnyel felszereltek. A fűtése klímával megoldott, melegvíz ellátását villanybojler biztosítja.
Az épületben két szoba, főzőfülke, fürdőszoba található. A bejárathoz fedett terasz tartozik. Közművek közül a víz és a villany bekötésre került, fúrt kút a kertben, lehetőség van gépkocsival történő beállásra is.Az ingatlan két bejárattal rendelkezik,igény szerint leválasztható ügyvédi megosztással és akár befektetés céljából bérbe adható.
A csendes utca garantálja a zavartalan pihenést és a nyugodt környezetet. Az udvari gépjárműbeálló lehetőségnek köszönhetően mindig könnyen parkolhatunk az épület közelében. A kertkapcsolat révén pedig élvezhetjük a szabad levegőt és a természetet. A garázs lehetőség pedig még több praktikusságot ad az ingatlannak. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és élvezze a nyaralás örömeit Ráckeve varázslatos városában!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését várom megtisztelő hivását, akár hétvégén is! alacsony fenntartás, csendes utca, redőnyözött, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, klíma, kemence, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Ráckeve, Ráckeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630057


+36 70

Ingatlannet kód: NET6630057

Az általad megtekintett eladó ráckevei (Ráckeve) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 320 m². Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 40,9 millió Ft, négyzetméter ára 475 581 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcs Judit referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630057. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.