star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Istvánmező

  • 322 m²

    alapterület
  • 9

    szoba

Vételár:

208 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Istvánmező

  • 322 m² alapterület
  • 9 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Istvánmező

  • 322m²


Ár:

208 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
9 (6 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

ELADÓ Budapest 14. ker. Dózsa György úton egy hatalmas, 6 + 3 fél szobás, 322 m2., fsz. lakás. Üzlethelyiségnek, kisebb cégnek, irodának, bemutatóteremnek, stúdiónak is tökéletes megoldás, ami a sok helyiségnek, a galériának és az utcafronti bejáratnak köszönhető. Az ingatlanba utcafrontról és a lépcsőházból is be lehet jutni.
A pinceszinten szauna, fürdő és egy nagy helyiség található, ami alkalmas sportolásra, pihenőszobának vagy akár bár kialakítására is.
A földszinti részen hatalmas amerikai konyhás nappali, több szoba, konyha, kamra, fürdő és külön WC van. A helyiségek egymásból és külön is nyílnak, az egész szint körbejárható. A galérián szintén több szoba, gépesített konyha, fürdő, WC és a nappaliban egy belső erkély is van, amiről a földszinti nappali látható. Külön férfi és női gardrobot is kialakítottak. Az egész ingatlan saját központi fűtéssel, klímával, cirkó fűtéssel lett felszerelve. A nyílászárók régebbiek, esetleg cserélendők. A nagy falvastagságnak köszönhetően az ingatlan csendes, nyugodt. Irányár 208 mFt.


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Istvánmező, Dózsa György út fsz.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6082903


+36 20

Ingatlannet kód: NET6082903


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, istvánmezői (Dózsa György út fsz.) téglalakás 9 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 322 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 208 millió Ft, négyzetméter ára 645 963 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zoltán Szombathy hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6082903. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Istvánmező ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.