star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas, Gyón

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 102 m²

    telek

Vételár:

60 millió Ft

Eladó ház Dabas, Gyón

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 102 m² telek

  • Eladó ház Dabas, Gyón

  • 130m²


Ár:

60 000 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

CSAK NÁLUNK!!

Dabas-Gyón központjában, a Kossuth Lajos utcán, "Gyuri húsboltja" mellett eladó egy 2 lakrészből álló, azonnal költözhető családi ház!!!

Befektetésnek! A hatalmas, 2102m2-es telken álló ingatlan Gyón legközpontibb központjában, a Kossuth Lajos utcában van. 

Összeköltözőknek! Szétköltözőknek! Mivel az L alakú épület "nagyházból", és egy kis lakrészből áll, alkalmas arra, hogy a szülőkkel akár összeköltözve, akár szétköltözve, de igény szerint mégis egy telken, együtt lehessen élni. 

A "nagyház" 2 hálószoba, nappali, előszoba, kamra, főzőfülke, étkező, fürdőszoba, míg az udvarról külön nyíló lakrész szoba, konyha, kamra, fürdő helyiségekből áll. 

A ház részben alápincézett ahol a kazán, verem, és padlás is megtalálható. 

A hatalmas, 2102m2-es telken a házon kívül lóistálló, sertésól, zárt gabonatároló, garázs, nyárikonyha, és a fúrott kúttal locsolható nagy kert is helyet kapott. 

Mivel abszolút központi helyen van, így buszmegálló, orvosi rendelők, posta, óvoda, 2bölcsőde, 4féle egyházi gyülekezet temploma, bolt, játszótér, pékség, stb. pár perces sétával elérhető. 

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem kell rá költeni, ám némi felújítással szuper lakóházban, szuper helyen fog élni, aki az új tulajdonosa lesz ennek az ingatlannak. 

 

Sinkóné Varga Klára 06204321227

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Helyiségek

Kamra
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Nappali
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dabas, Gyón


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6363014


+36 20

Ingatlannet kód: NET6363014


Az általad megtekintett eladó Dabas, gyóni családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 102 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 461 538 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sinkóné Varga Klára referens az AD-VESZ INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6363014. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas, Gyón ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.