star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Páty

  • 249 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 722 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Páty

  • 249 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 722 m² telek

  • Eladó ház Páty

  • 249m²


Ár:

149 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pátyon közel ÖNFENNTARTÓ, 3 LAKRÉSZES, kitűnő állapotú, ápolt kerttel, gyümölcsössel körülvett családi ház eladó, klasszikus kertvárosi, kulturált környezetben, csendes utcában.

A kert 722 nm, a ház nettó 249 nm-es, 3 generációs, 6 szobás, alápincézett épület.

Az ingatlan önfenntartó voltát biztosítja: 25 db napkollektor; egy vegyes tüzelésű kazán + egy Bosch kazán bojler rendszerrel. Valamint egy cirkó kazán is van, de erre még nem volt szükség a fűtéshez, továbbá alternatív lehetőségként egy cserépkályha is adva van.

Fűtés: padló és radiátoros.

A három lakrész:
I.: 3 szoba, 2 fürdőszoba, konyha + étkező, közlekedő és veranda. Ez a lakrész két szintes és tetőtérirész bőíthető egy panorámás kb. br. 50 nm-rel.
II. 45 nm-es lakás: egy hálószoba, egy nappali, konyha, fürdőszoba és külön wc + terasz .
III. 35 nm-es összkomfortos garzon lakás, fürdőszobával, főzőfülkével.

Mindhárom lakrész külön bejáratos, közvetlenül a kertből közelíthető meg.

A ház alatti szuterénben raktározásra alkalmas helyiségek vannak mosdóval, zuhanyzóval, wc-vel továbbá egy külön bejáratos boltíves borospince.

A kert termő gyümölcsfákkal dúsan beültetett. Öntözés fúrt kútról.

Energiatudatos épület.
Minimális áron fentartható 3-lakásos otthon, melynek rezsijét az energia árak ingadozása sem befolyásolhatja.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 338689


Elhelyezkedés

Páty, Forrási tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6380922


+36 30

Ingatlannet kód: NET6380922

Az általad megtekintett eladó pátyi (Forrási tér) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 249 m², míg a hozzá tartozó teleké 722 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 598 394 Ft, ami a pátyi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szalay Zsuzsanna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6380922. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Páty ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.