Ingatlannet.hu logo

Lego papucs – hogy a kockák este se okozzanak bosszúságot

Aki valaha is legózott, vagy volt a családjában olyan aki legóval rendelkezett, bizonyára tudja, hogy a nagy becsben tartott építőkockák néha sok bosszúságot tudnak okozni. Különösen igaz ez, ha valaki mezítláb lép rájuk véletlenül, esetleg tovább növelve a fájdalmát, teszi ezt éjjel, a sötétben…

A Lego azonban most lépett, és – egyelőre limitált kiadásban – de megjelent egy direkt, ilyen célra kifejlesztett papuccsal, mely párnázott alsó résszel rendelkezik, hogy a szülőnek is öröm legyen a játék, és este se okozzon bosszúságot.

Lego papucs

Egy francia blog szerint, a papucsokat a Brand Station ügynökség készítette kifejezetten a karácsonyi akció részeként. Az egyetlen szépséghibája a történetnek, hogy csupán 1500 pár készült a hiánypótló termékből, azonban ezt bárki megkaphatja, aki felveszi a kívánságlistájára a Lego francia oldalán.

Bízunk benne, hogy – a várhatóan nagy sikerre való tekintettel – később, bárki számára elérhető lesz az egyedi Lego papucs, melynek köszönhetően a legók éjszakai lábbal való megtalálása már csak rossz emlék lesz.

Forrás: Piwee