star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Apostag

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 471 m²

    telek

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó ház Apostag

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 471 m² telek

  • Eladó ház Apostag

  • 140m²


Ár:

41 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ BÚTOROZOTT, JÓ ÁLLAPOTÚ KERTES HÁZAT KERES?
Akkor megtalálta, a Tagingatlan Iroda kínálatában.
Apostag központjában, egy 471 m2-es összközműves telken elhelyezkedő, 140 m2 alapterületű, felújított vegyes falazatú (70% tégla-30% vályog) családi házat kínálunk megvételre.

Az ingatlan az elmúlt években került felújításra, melynek keretében a villanyhálózat megújult, a nyílászárók és a padlóburkolatok cseréje is megtörtént, a fürdőszobában és a konyhában járólap, míg a többi helyiségben laminált lap került elhelyezésre. Led mennyezeti lámpák és minőségi falburkolatok szépítik a belső helyiségeket. A tetőgerendákat cserélték, és hangulatos Bramac cseréppel fedett terasz épült a ház hátsó feléhez.

A ház helyiségeinek kialakítását tekintve: a tágas előszobából nappaliba érkezünk ahonnan a fürdőszoba, 2 nagy méretű hálószoba nyílik. A konyhához egy légtérben étkező csatlakozik, innen tároló nyílik, ami akár még egy halószoba kialakítására is alkalmas, de a nappalival is egybe nyitható. A konyhából még egy kisebb hálószoba nyílik.
A ház alatt 40 m2-es pince is megtalálható.

Az otthon melegéről és a meleg vízellátásról új Ariston kombi turbó gázkazán gondoskodik, illetve a nappaliban elhelyezett hűtő-fűtő klíma nyújt felüdülést a meleg nyári napokon.

Az udvar füvesített, ahol egy mobil tároló helyiség is elhelyezésre került, az ingatlanon mobiltelefonról követhető kamera rendszert építettek be.

Az ingatlan irányára 45 M Ft.- ami a ház bútorzatát és elektromos berendezéseit magába foglalja, amennyiben az új tulajdonos igényt tart rá.

Mivel az ingatlan a település központjában helyezkedik el így minden pár perc sétatávolságra elérhető: buszmegálló, iskola óvoda, boltok stb., Dunaújváros központja 15 perc autóval.

A személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Apostag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6429794


+36 30

Ingatlannet kód: NET6429794

Az általad megtekintett eladó apostagi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 471 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 299 286 Ft, ami az apostagi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6429794. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Apostag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.