star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Apostag

  • 160 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 724 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Apostag

  • 160 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 724 m² telek

  • Eladó ház Apostag

  • 160m²


Ár:

25 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Családiház Apostagon!

Apostag, főutcáján, 1 szintes, felújított, 3 szobás családi ház magánszemélytől eladó, kizárólag a Max-Office Ingatlan iroda kínálatában!

Bács-Kiskun Vármegye, Dunaparti csendes településén, Apostagon, eladó egy felújított családiház. A települést kis távolságon belül több város fogja közre (Dunaújváros, Dunaföldvár, Dunavecse, Solt). Három Vármegye találkozásánál található, Főutak és autópálya pár perc távolságra.

Az ingatlan egy 724m2-es telekre épült. A ház kb. 160m2 alapterülettel rendelkezik.
A ház vegyes falazattal épült, 2022-ben műszaki és esztétikai felújításon esett át. A felújítás során a víz- és villamos hálózatot, fűtési rendszert cserélték. Új, műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Ezáltal a rezsiköltsége is nagyon kedvező.
A ház kialakítása: előszoba, konyha-nappali, 3 nagy méretű szoba, fürdőszoba, kazánház, tároló, fedett terasz. Minden helyiség kifejezetten tágas.
Szobái külön nyílóak, mindegyik lamináltlappal burkolt, a többi helyiség járólapos. A fürdőszobájába zuhanyzó lett beépítve.
Fűtéséről vegyestüzelésű kazán gondoskodik.
A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
Pincével rendelkezik.
A telken fúrt kút segít az öntözésben.
Az ingatlan irányára: 25.000.000 Ft.
További információkért vagy személyes megtekintésért hívjon bizalommal.
Az Ön ingatlan közvetítője:
Bartha-Völgyi Anita
06301398322


Elhelyezkedés

Apostag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650055


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650055

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó apostagi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 724 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 156 250 Ft, ami az apostagi átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bartha-Völgyi Anita referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650055. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Apostag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.