star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Apostag

  • 120 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 039 m²

    telek

Vételár:

43,5 millió Ft

Eladó ház Apostag

  • 120 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 039 m² telek

  • Eladó ház Apostag

  • 120m²


Ár:

43 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Teljesen felújított családiház Apostagon!

Apostag, központjában, 1 szintes, 2 szoba+ nappalis családi ház magánszemélytől eladó, a Max-Office Ingatlan iroda kínálatában!

Bács-Kiskun vármegye, Dunaparti csendes településén, Apostagon, eladó egy teljesen felújított családiház. A települést kis távolságon belül több város fogja közre (Dunaújváros, Dunaföldvár, Dunavecse, Solt). Három vármegye találkozásánál található, Főutak és autópálya pár perc távolságra.
Az ingatlan 3039m2-es telekre épült, a ház 120nm alapterülettel rendelkezik, plusz egy külön bejáratú lakrész, beépített terasz, garázsok és melléképületek.
A 3 éve kezdett, folyamatos felújítás során a teljes víz- és villany hálózatot cserélték, új nyílászárókat kapott, és új vegyestüzelésű kazán, illetve bojler lett beépítve. Új konyhabútor, modern gépekkel lett beépítve. A ház 380al és éjszakai árammal ellátott.
A padlástér beépíthető, beton gerendás és betonozott, kőzetgyapottal van borítva.
A lakó ingatlan két bejárattal rendelkezik.
Szobái külön nyílóak, lamináltlappal burkoltak, többi helyiség járólapos.
A fürdőszobában padlófűtés van.
Fűtése megoldható gázkazánnal, vegyestüzelésű kazánnal, illetve hűtő-fűtő klímával egyaránt.
2022 nyarán lett egy beépített terasz hozzá építve, ahol szintén új műanyag ablakok és új terasz ajtó található.
A ház mellett egy külön bejáratú, teljesen felszerelt kiskonyha található, amit szintén felújítottak ebben egy gardrób és egy spájz is található. A kiskonyha mellett pince található.
A 66nm-es, két beállásos garázs, két mellékhelységgel rendelkezik, ahol az egyik helységben WC is kialakításra került (akar irodának is kialakítható). Tavalyi évben kapott elektromos garázskaput és új nyílászárókat. Mellette egy beton garázs, és két darab lemezgarázs is található.
Az ingatlan összközműves.
Az udvar két részből áll: van egy első udvar, ahol az utcafronton, 2 éve csináltatott nagy úszó kaput található. A hátsó udvar, egy 2 hónapja felszerelt csokibarna színű lemez kerítéssel közelíthető meg. A hátsó udvar gazdálkodásra alkalmas, istállók, 4 fakkos betonozott disznóóllal, tyúkudvarral, traktor színnel, két nagy lemez garázzsal, lovaknak villanypásztorral ellátott. A hátsó udvar körbe van ültetve 4 éves kis akácfákkal. Igény esetén a hátsó udvar elbontható, és kiadható földművelésre.
Az ingatlan irányára: 43.500. ezer Ft.
További információkért vagy személyes megtekintésért hívjon bizalommal.
Az Ön ingatlan közvetítője:
.....
.....


Elhelyezkedés

Apostag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6505027


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6505027

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó apostagi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 039 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 43,5 millió Ft, négyzetméter ára 362 500 Ft, ami az apostagi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Bartha-Völgyi Anita referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505027. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Apostag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.