star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Apostag

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 039 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Apostag

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 039 m² telek

  • Eladó ház Apostag

  • 120m²


Ár:

42 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
5 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Budapesttől 1 órára, Dunaújvárostól 15 percre, felújított családi ház eladó, Apostag központjában mégis csendes utcában, a Tagingatlan Iroda kínálatában.
A 120 m2-es családi ház 3039 m2-es telken helyezkedik el, melyen több melléképület és garázs is helyet kapott.
Pentele híd (M6-os, M8-as feljáró) 4 km távolságra.
Az ingatlan az elmúlt években folyamatos felújításokon esett át, melynek keretében:
-a nyílászárók cserélve lettek
-a víz és villanyvezetékek megújultak
-új kazán, és villanybojler került beépítésre
-két beállásos garázs épült elektromos kapuval
-új konyhabútort építettek be
-új beépített fedett teraszt alakítottak ki
-felújították a nyári konyhát
-szigetelték a tetőt (beton födém) de a régi tetőcserép maradt.
Az otthon melegét az új gázkazán szolgáltatja minden helyiségben radiátoros hőleadókkal (beleértve a nyári konyhát is), de rendelkezésre áll 1 éve vásárolt, vegyes tüzelésű kazán és hűtő-fűtő klima is.
A ház belső terei:
Napfényes folyosóból nyílik a konyha mely a nappalival egy légtérben található. A nappaliból nyílik a két hálószoba és a fürdőszoba WC-vel (padlófűtéssel), illetve innen nyílik a kazánház, ami a hátsó terasz felől is bejárattal rendelkezik. A szobák laminált lappal a többi helyiség járólappal burkolt. A ház hátsó feléhez beépített terasz, nyári konyha, több tároló helyiség 2 beállásos garázs és pince csatlakozik. Az első udvarban még 3 garázs található.
Az udvar hátsó fele gazdálkodásra alkalmas, inkább állattartásra, az istállók, disznóólak, tyúkudvar és terménytárolók miatt, de ha az új tulajdonosnak nincs rá szüksége a régi tulaj lebontja és elszállítja.
Az ingatlanban fúrt kút, ipari + éjszakai áram is megtalálható.
Szíves figyelmébe ajánlom mindazoknak, akik nem ijednek meg egy kis kerti, ház körüli munkától illetve a befejezésre váró feladatoktól, hisz ez az ingatlan sok lehetőséget rejt magában.


A személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Apostag


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6460552


+36 30

Ingatlannet kód: NET6460552

Az általad megtekintett eladó apostagi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 039 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 5 garázs. A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 350 000 Ft, ami az apostagi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6460552. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Apostag ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.