star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja, Belváros

  • 96 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 514 m²

    telek

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó ház Baja, Belváros

  • 96 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 514 m² telek

  • Eladó ház Baja, Belváros

  • 96m²


Ár:

28 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye, Baja Alvég és a belváros határában eladó egy 96 nm-es 541 nm-es telken fekvő házrész. A ház vegyes építésű nagyrészt téglaépület, beton alappal. A házhoz tároló, melléképületek és egy 12nm-es pince is tartozik. A házrész teljen leválasztott, önálló udvarral, kis szerelőműhellyel rendelkezik. Az ingatlanban két nagyobb és egy kisebb szoba található, valamint nappali étkezővel, előszoba, fürdőszoba, kamra és közlekedő kapott helyet benne. A ház régi polgári stílusban épült, a belmagasság mindenhol 3 méter körüli. A ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, a nappaliban egy 3 éve vásárolt fatüzelésű kályha van. A bejárat felől kis fedett teraszt találunk. A nappali – konyha már fel van újítva, a ház többi részét modernizálni kell, de jelenleg is lakható. A ház előtt van parkolási lehetőség,  illetve az udvarba is be lehet állni autóval. Általános iskola közvetlenül a szomszédban, óvoda, élelmiszer boltok a közelben, séta távolságra. Bővebb információért várom hívását.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Víz az épületben.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Helyiségek

Közlekedő
6m²
Szoba
4m²
Kamra
2m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
20m²
Szoba
18m²
Szoba
25m²

Elhelyezkedés

Baja, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6508891


+36 70

Ingatlannet kód: NET6508891


Az általad megtekintett eladó Baja, belvárosi házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 514 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A házrész ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 296 875 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jánosi Brigitta referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508891. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.