star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 4 618 m²

    telek

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 4 618 m² telek

  • Eladó ház Bakonyszombathely

  • 110m²


Ár:

39 500 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kádár kocka verandával, gyönyörű telekkel, páratlan lehetőséggel !Az ingatlankeresők egyik legkedveltebb településén Bakonyszombathelyen, megvételre kínálok egy kitűnő szerkezeti állapotú családi házat, melléképülettel, garázzsal, hatalmas telekkel.Amit a házról fontos tudni : Lakórésze 110 m2, kettő nagyobb és egy kisebb szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba helyiségekből áll, valamint egy nappaliból, ahonnan közvetlenül a verandára is kimehetünk. A nagy ablakoknak köszönhetően minden helyiség világos, nyílászárók fa és műanyag. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű - és gázkazán gondoskodik, a hőleadók lapradiátorok, melyek szinte újak, 2022 évi. A fürdőszoba 2021-ben került felújításra, nagyon szép, modern. Ekkor került sor a vízvezetékek cseréjére is. A villanyhálózat részben már cserélve, a melléképületekben több helyen 380 V kiépítve. Tetőszerkezete jó állapotú, betonfödémmel, betonkoszorúval, pala fedéssel.A telek 4618 m2, gyönyörű. Található rajta egy bő vizű ásott kút, egy 25 m2-es garázs, 85 m2-es melléképület, amelyben több helyiség/műhely van kialakítva. Itt is van víz, villany, telefonhálózat. A pince 14 m2, kőből kirakott. Ez mind a telek első lekerített részében található, amely füvesített, virágokkal teli. A telek középső lekerített részén található egy jó állapotú, faszerkezetű pajta, amely -bár kisebb felújításra szorul- alapja és szerkezete rendben van. A telek harmadik része nincs körbekerítve, jelenleg művelés alatt áll. Akár hobbi - , akár önellátó gazdálkodásban gondolkodik, ez a telek minden tekintetben alkalmas erre.Bakonyszombathely az egyik legkeresettebb település az ingatlankeresők számára, CSOK támogatásban érintett! Található a faluban iskola, új óvoda, bölcsőde, valamennyi intézmény nagyszerű pedagógusokkal, orvosi- fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, három kisbolt, gyógyszertár, posta. A gyönyörű Kastélypark ad helyet sportolni vágyóknak, kisebb-nagyobb rendezvényeknek. Ajánlom mindenkinek, aki egy dinamikusan fejlődő faluban szeretne élni, ahonnan rövid időn belül több nagyobb város is elérhető. Kisbér 7, Győr 37, Tatabánya 46, Komárom 38 és Mór 28 km távolságra található, jó buszközlekedéssel. A faluban több munkásjárat is közlekedik, közte audis járat is.A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Credipass hitelcentrumunk díjmentes, bankfüggetlen ügyintézéssel segíti ügyfeleinket a szerződés aláírásától, kiutalásig !Hívjon bizalommal, az ingatlan rugalmas időpontban megtekinthető !

39500000 Ft
Érd.: Lukács Mónika
0630/8 33 34 36

Referencia szám: HZ037388


Elhelyezkedés

Bakonyszombathely, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6494149


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6494149

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bakonyszombathelyi (Kossuth Lajos utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 618 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 359 091 Ft, ami a bakonyszombathelyi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6494149. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.