star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 120 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 082 m²

    telek

Vételár:

26 millió Ft

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 120 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 082 m² telek

  • Eladó ház Bakonyszombathely

  • 120m²


Ár:

26 000 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:


Bakonyszombathely csendes kis utcájában eladó egy 120 nm-s,tégla építésû családi ház, amelyre CSOK és FALUSI CSOK is igényelhetõ.

A ház a falu központjához közel helyezkedik el,pár perc sétával elérhetõ bolt,orvosi rendelõ,óvoda,iskola.

Az ingatlan egy 2082 nm-s telken helyezkedik el,a telken fúrt kút van,ami bõ vízhozamú, egész nyáron lehet locsolásra használni,az ipari áram is bevezetésre került,és a ház alatt egy jó minõségû,száraz pince helyezkedik el.

A ház csatornázott,bent van a gáz a lakásban,a fûtés kombinált gázkazánnal történik, központi fûtés formájában,de van bent az épületben kandalló kiegészítésképpen, továbbá megvannak a régi konvektorok és lehetõség van vegyes tüzelésû fûtésre is.

A épületben van négy nagyobb szoba,egy nagyobb konyha,a házon belül egy kiskonyha, fürdõ-wc egy helységben,egy zárt terasz,és az épületen belül van egy padlásfeljáró.

Az ingatlan a belsõ berendezéssel együtt eladó,az ár így lett kialakítva.

A település fekvése kiváló,mert egy jól fejlõdõ falu minden fontos intézménnyel,és a dolgozó családok számára elõnyös Gyõr,Komárom,Kisbér és Tatabánya közelsége.

Az ingatlan per és tehermentes,azonnal költözhetõ.

Ha szeretné megtekinteni,hívjon bizalommal,nézzük meg együtt.

Ár : 26 000 000 .- Ft



Kun Judit

06204400145

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Bakonyszombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6595012


+36 20

Ingatlannet kód: NET6595012

Az általad megtekintett eladó bakonyszombathelyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 082 m². A családi ház ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 216 667 Ft, ami a bakonyszombathelyi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kun Judit referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595012. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.