star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 471 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 471 m² telek

  • Eladó ház Bakonyszombathely

  • 100m²


Ár:

29 000 000 Ft

Építés éve
1961
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Családi ház Bakonyszombathelyen !

Az ingatlanvásárlók egyik legkedveltebb településén, Bakonyszombathelyen kínálok megvételre egy 100 m2 nagyságú, tégla építésű családi házat. Az ingatlan 2,5 szoba, tágas fürdőszoba, konyha, étkező és közlekedő helyiségekből áll, kis fedett terasszal. Az ingatlan kitűnő szerkezeti állapotú, alapozása beton sávalap, terméskő lábazattal, tetőszerkezete fa fedélszék, gerenda födémmel, 40 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. Nyílászárói az eredeti fa nyílászárók. A villany- és vízhálózat 10 éve lett cserélve, a gáz úgyszintén 10 éve lett bekötve. Minden helyiség megfelelő burkolattal ellátott, a szobákban és étkezőben parketta, a többi helyiségben járólap. Az otthon melegéről gázkazán, valamint cserépkályha gondoskodik. A telek mérete 1471 m2, gyönyörű ezüst fenyőkkel, egyéb fákkal, bokrokkal. Található a telken egy bővizű kút, valamint egy garázs is.Ajánlom azoknak, akik egy jó közösségű, nyugodt, csendes településen szeretne élni. Gyerekes családoknak ideális hely, hisz a faluban van új bölcsőde, óvoda, iskola. Minden egyéb is megtalálható, ami a mindennapi élethez szüksége, úgy mint 3 kisbolt, orvosi- és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, posta. Munkásjárat szinte minden irányba közlekedik a településen át. A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra és hitelre van szüksége? Hitelcentrumunk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel várja ügyfeleit a szerződés aláírásától, kiutalásig !Hívjon bizalommal !

Referencia szám: HZ064362-IN


Elhelyezkedés

Bakonyszombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531713


+36 70

Ingatlannet kód: NET6531713

Az általad megtekintett eladó bakonyszombathelyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 471 m². További jellemzői: az építés éve 1961, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 290 000 Ft, ami a bakonyszombathelyi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531713. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.