star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 212 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 212 m² telek

  • Eladó ház Bakonyszombathely

  • 78m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Családi ház Bakonyszombathelyen, reális áron !Az ingatlankeresők egyik legkeresettebb településén Bakonyszombathelyen, eladásra kínálok, egy 93 m2 nagyságú családi házat.Miért a legkeresettebb? Iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi-, fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, boltok, rendezvények, szuper jó közösség! Rövid időn belül érhető távolságban Kisbér, Tatabánya, Komárom, Oroszlány, Győr , Mór és ezekre a helyekre munkásjárat is közlekedik.Amit az ingatlanról fontos tudni:Jó szerkezeti állapotú, 93 m2, 2 szoba, konyha, fürdőszoba és egyéb helyiségekből álló, vegyes falazatú ingatlan. A szobákban hajópadló található, a konyhában járólap. Nyílászáróit tekintve egy része műanyagra lett cserélve, beltéri ajtók fa, de pár helyiségben még az eredeti nyílászárók találhatók. Tetőszerkezete jó állapotú, cserépfedésű. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.Az ingatlan jelen állapotában is lakható, ám egy része még felújításra szorul. A telek mérete 2212 m2. Kút, pince, valamint egy 22 m2 kocsibeálló található az udvaron. Méretéből adódóan játszóudvar, bográcsozó hely kialakítására is van hely, és ha gazdálkodni szeretne, arra is van lehetősége. Az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető, rövid időn belül birtokba vehető ! A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Ebben is tudunk segíteni, díjmentesen.

Referencia szám: HZ092128-IN


Elhelyezkedés

Bakonyszombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6549162


+36 70

Ingatlannet kód: NET6549162

Az általad megtekintett eladó bakonyszombathelyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 212 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 230 769 Ft, ami a bakonyszombathelyi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549162. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.