star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békés

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 454 m²

    telek

Vételár:

13,9 millió Ft

Eladó ház Békés

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 454 m² telek

  • Eladó ház Békés

  • 75m²


Ár:

13 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy különleges lehetőséget azok számára, akik egy igazán kedvelt lakókörnyezetben szeretnének letelepedni.

Ez az ingatlan 454 négyzetméteres telken fekszik, és 3 szobával rendelkezik, ami ideális méret egy kényelmes családi otthon kialakításához.
A 3 szoba lehetővé teszi, hogy akár nagyobb családok is kényelmesen elférjenek, továbbá kiválóan alkalmas otthoni iroda kialakítására is, ami a jelenlegi munkavállalási trendek mellett különösen előnyös.

Az ingatlanhoz tartozó telken kert is található, amely tökéletes helyszínt biztosít a szabadidő aktív vagy pihentető eltöltésére.
Akár egy kellemes kerti partit szeretne rendezni barátainak, akár csak egy nyugodt délutánt szeretne eltölteni a szabadban, ez a kert minden igényt kielégít.

A házhoz tartozó garázs nemcsak biztonságos parkolási lehetőséget biztosít, hanem további tárolási helyet is kínál a család számára.
A melléképület további lehetőségeket rejt magában, így bővítheti az otthon funkcionális területeit.

A lakókörnyezet is rendkívül előnyös. A környék biztonságos és barátságos, ahol minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető: üzletek, iskolák, orvosi rendelők és zöld területek csak egy rövid sétára találhatóak.

Ha Ön egy nyugodt, kellemes környezetben, jól megközelíthető helyen keresi álmai otthonát, ne keressen tovább.
Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye meg az első lépést afelé, hogy ezt az egyedi ajánlatot az Ön otthonává varázsolhassa.

Referencia szám: HZ058241


Elhelyezkedés

Békés, Hajnal utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656849


+36 30

Ingatlannet kód: NET6656849


Az általad megtekintett eladó békési (Hajnal utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 454 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 13,9 millió Ft, négyzetméter ára 185 333 Ft, ami a békési átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Piatkó Roland referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656849. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.