star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 392 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 203 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 392 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 203 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 392m²


Ár:

139 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Kétgenerációs lakóház és üzlethelyiség egyben! A legjobb befektetés!

Eladóvá vált Dabason a Fő úton ez a 392 nm-es 5 szobás emeletes és kétgenerációs családi ház 1203 nmes területen, Fő útra nyíló üzlethelyiséggel külön terasszal.

Szépen parkosított medencés belső udvarról jutunk be az előszobába. Az igényesen kialakított előtérből nyílik a garázs, a tároló, külön mosdó. Innen eljuthatunk a földszinti lakáshoz is, és a világos télikerten át a tágas hátsó teraszra.

Az EMELETRE felérve egy világos tágas tetőtérbe érünk. Jobbra a szülői hálószoba, melyből nyílik egy saját gardrób szoba és egy külön fürdő szoba. A Nappaliban egy hatalmas egész család számára kényelmes kanapé is elfér. Innen további 2 gyerekszoba nyílik közös terasszal. A lépcsővel szemben egy csendes kis olvasó sarok lett kialakítva. Balra található a felújított fürdőszoba. A konyha és étkező gyönyörű harmóniát alkot egymással. Hatalmas terek kényelmes és otthonos harmóniában állnak a bútorokkal. A nagy ablak fala színes tapétát kapott, ami nagyon feldobja a szürke, fehér és fekete színvilágot. Átgondold szépen megkomponált belső enteriőr fogadja az ideérkezőket.

A FÖLDSZINTI LAKÁShoz elkülönült belső udvar tartozik, saját utcai bejárattal. Külön oldalsó bejáraton belépve egy előszobán át jutunk a folyosóra. Innen nyílik a tágas nagyszoba, a konyha mely a belső medencés udvarra néz, külön fürdőszobával és külön mosdóval is rendelkezik ez a lakrész.

Az ÜZLETHELYISÉG a Fő útról megközelíthető, klimatizált, parkolásra van lehetőség a ház előtt. Saját terasszal és külön mosdóval rendelkezik.

1996-ban epult a haz, az elso atepites 2008-ban tortent, amikor az uzlethez mosdo lett kialakitva, illetve az also szinten athelyezesre kerult a konyha. A masodik atalakitas 2020-ban volt, amikor a jelenlegi elrendezese kialakításra került:

EMELETEN

- Teljes furdoszoba felujitas tortent es a 2. furdoszoba kialakitasra kerult

- Uj konyhabutor kerult beepitesre

- Uj burkolatok, jarolapok es parketta kerultek lerakasra

- Muanyag nyilaszarok csereje megtortent

- 4 db ujonnan kialakitott ablaknyilasba kerult tetoablak beepitesre

- a klimaelokeszites megtortent

FOLDSZINTEN

- beepitesre kerult egy uj garazsajto

- az eloszoba felujitasa

- a kulon mosdó felujitasa

- a télikertben az toloajtos ablakok kerultek

- uj elektromos kapu kialakitasa

A futest egy 2020-ban beepitett Vaillant kazan latja el, a harom lakoegyseg gaz- es az aramfogyasztasat almerok merik.

Az ingatlan kertvarosi gondozott kornyezetben osszkozmuves aszfaltozott utcaban all.

Amennyiben felkeltette erdeklodeset a hirdetes es szeretne megtekinteni, kerem keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Dabas, Szent István út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6556852


+36 70

Ingatlannet kód: NET6556852


Az általad megtekintett eladó dabasi (Szent István út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 392 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 203 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 354 592 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Boross Ágnes referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556852. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.