star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dabas

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 825 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Dabas

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 825 m² telek

  • Eladó ház Dabas

  • 100m²


Ár:

75 000 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 312859
Dabas kedvelt részén, a Gyóni városrészben, mindenhez közel, mégis csendes utcában kínálunk eladásra egy teljeskörűen felújított családi otthont. A közelben óvoda, bölcsőde, bolt, játszótér, orvosi rendelő, strand és kerékpárút is található. Több nagyobb üzlet 5 percen belül elérhető, az M5 autópálya 8 perc.
A 100 m2-es, egyszintes ingatlan teljeskörű műszaki és esztétikai felújítás után költözhető állapotú. Komplett elektromos és gépészeti felújítás mellett, kőzetgyapot szigetelés, elektromos redőnnyel ellátott nyílászárók, kondenzációs kazán és légkondi biztosítja az új lakók kényelmét. A 40m2-es nappali/ konyha mellett 3 hálószoba biztosítja a pihenést. A kádas fürdőszoba mellett egy további wc is rendelkezésre áll és a jól átgondolt alaprajz eredményeként egy tároló és egy mosókonyha is segíti a mindennapokat.
A 825 m2 kert újépítésű kerítése mögött több gépkocsi tárolása sem jelent gondot. A térkővel burkolt bejáró egy fedett beállóhoz és egy zárt garázshoz is vezet. Ezek mellett található a kerti bútorok, kerékpárok, kerti szerszámok részére egy zárható helység. A kert végében pedig már csak költöznie kell a kedvenc állatkának, kutyának, tyúkoknak vagy nyuszinak az arra kialakított területre.
A kert mérete további lehetőségeket tartogat. Méretéből adódóan veteményes, gyümölcsös, de akár egy nagyméretű medence is helyet kaphat.
Az ingatlan tulajdonviszonya rendezett, azonnal birtokba vehető.
Ingatlanosok kérem ne keressenek!


Elhelyezkedés

Dabas


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632903


Mészáros G. Krisztina

Mészáros G. Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Mészáros G. Krisztina

Mészáros G. Krisztina

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632903

Mészáros G. Krisztina

Mészáros G. Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Mészáros G. Krisztina

Mészáros G. Krisztina

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dabasi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 825 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 750 000 Ft, ami a dabasi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Mészáros G. Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632903. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dabas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.