star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 152 m²

    telek

Vételár:

187 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 152 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 180m²


Ár:

187 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2011
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Referens: KTA/99262
Érd-Ófalu gyöngyszeme eladó!
Megvételre kínálok Érd-Ófaluban egy 2152 m2 telken fekvő, 180 nm területű családi házat, melyhez egy 3 beállásos garázsépület is tartozik, valamint egy komfortos úszómedence!
Az ingatlan kiváló, minőségi alapanyagok felhasználásával épült 2010-ben. A ház falazata 38-as Ytong 5 cm kőzetgyapot szigeteléssel, kívül-belül műanyag barna nyílászárókkal, rozettával. Egy szintes, nagy nappalival, amerikai konyha-étkezővel, 4 különálló hálószobával, 2 fürdőszobával, kamrával és kazánházzal rendelkezik. Mindenhol kényelmes, tágas terek kerültek kialakításra, csodaszép járólappal, a szobák pedig laminált parkettásak!
A nappali közel 30 nm tágas és világos, ami igazi kényelmet ad. Itt a tulajdonos saját keze munkája által készített esztétikus és ízléses bútorokat találunk, mely az ingatlan vételárának része. Az egyik hűtő/fűtő klíma is itt lett felszerelve! Ebben a helyiségben találjuk a steguval kirakott kandallót is, valamint innen jutunk ki a teraszra, ami hajópadlóval lerakott és kiváló helyet biztosít a nagycsaládos élethez és társas összejövetelekhez. A konyha korszerűen felszerelt, a praktikusan beépített bútorok és gépezet szintén az új tulajdonosnál marad. Itt a háziasszonyok kedvence, a beépített morzsaszívó is be lett szerelve! Az étkezőbe külön méretre készített nagy étkezőasztal helyezkedik el, mely kimondottan ide lett méretezve, így jól illeszkedik a helyiségbe. Az ingatlanban tovább haladva találjuk a 4 hálószobát, 2 külön fürdőszobát, melyekben zuhanykabin és kád is található. A nagyobb fürdőszoba bidével is felszerelt. A kazánházat nem csak belülről tudjuk megközelíteni, innen akár az udvarra is kimehetünk, hogy a fa behordása minél egyszerűbb legyen.
A fűtési rendszer teljesen korszerű, van lehetőség vegyes tüzelésű kazánnal, kondenzációs gázcirkó kazánnal, klímával (2db), vagy akár még a kandallóval is fűteni. A rendszer külön padlófűtéses és külön radiátor hőleadásos. Az ingatlan napelemmel (34 panel) és napkollektorral ellátott, mely az elektromosságért és a melegvízért felelős. Bőven ellátja a teljes ingatlan elektromosságát.
A házba bejövő vízre vízlágyító lett rákötve, illetve központi porszívót találunk, mely 4 kiállásos, a tartály a kazánházba lett bevezetve. Mindenhol riasztó- és kamerarendszer van kiépítve. Az ingatlanban kivétel nélkül mindenhol prémium burkolatokat raktak, mely nemcsak szép, hanem időtálló is!
Az udvarra kilépve szép, ápolt kertet találunk dísznövényekkel, termő gyümölcsfákkal és a ház éke egy korszerű medence, mely polikarbonát tetővel rendelkezik és éjszakai világítással.
Az ingatlan korábbi fennállásából megmaradt egy tároló, ami garázsként funckcionált, ez kerti szerszámok, egyéb holmik tárolására igazán jó célt szolgál. Ha szeretne kertészkedni, még 2 magaságyás is áll rendelkezésre, hogy egy kis konyhakertet tartsanak fenn.
A tetőzet cserép, monolit és 10 cm szigetelés is található. A ház mindenhol jól szigetelt, ezáltal a rezsiköltségek alacsonyan tarthatók.
Tartozik az ingatlanhoz még egy 3 beállásos, téglából készült, 20 cm kőzetgyapottal, cseréptetővel fedett, fűthető, mosdóval és vizes blokkal ellátott nagy garázs is, ahova az utcáról az elektromos kapun behajtva könnyedén behajthatunk. A garázs 3 autó számára kényelmes, 2 elektromos garázskapuval ellátott.
Remek elosztású családi ház, fekvésének köszönhetően világos és napos. Az ingatlan megközelíthetősége és az infrastruktúra kiváló! Buszmegálló, óvoda, iskola ,gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, könnyen elérhető távolságon belül, illetve a Duna néhány perc sétával megcsodálható. Az M6-os, az M0-ás autópálya pár perc távolságra vannak.
Amennyiben forrásbevonásra van szüksége a vásárláshoz, egyedülálló megoldásokkal támogatjuk döntését. Intézze hitelfelvételét rajtunk keresztül bankfüggetlen hitelreferenseink által teljesen díjmentesen, valamint ügyvédi hátteret biztosítunk.
Irányár: 187 millió forint.
Bármilyen kérés, kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Érd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6557983


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6557983

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Érdi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 152 m². További jellemzői: az építés éve 2011. A családi ház ára 187 millió Ft, négyzetméter ára 1 038 889 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557983. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.