star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyoroszi

  • 125 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

37 millió Ft

Eladó ház Nagyoroszi

  • 125 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Nagyoroszi

  • 125m²


Ár:

37 000 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó Nagyoroszi csendes utcájában egy gyönyörű, 125m2-es tégla építésű családi ház. Az ingatlan 3 szobával, konyhával egybenyitott étkezővel, nappalival, fürdő+WC-vel, kamrával, gardróbbal és egy 36m2-es terasszal rendelkezik.

Az ingatlan egy éve teljes felújításon és korszerűsítésen esett át, ugyanakkor sikerült megőrizni az eredeti jellegét, így egy igazán egyedi és hangulatos otthont kínál a vevőnek. Az új tulajdonosoknak nem kell aggódniuk a hideg téli estéken sem, hiszen az ingatlanban elektromos vízfűtéses kazán és kandalló is található.

A telek mérete 3200m2, amely gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. Ha szeretne egy nyugodt, csendes helyen élni, ahol a természet közelsége adja az otthon melegét és harmóniáját, akkor ez az ingatlan Önnek való!


Elhelyezkedés

Nagyoroszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6354418


+36 20

Ingatlannet kód: NET6354418

Az általad megtekintett eladó nagyoroszi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 37 millió Ft, négyzetméter ára 296 000 Ft, ami a nagyoroszi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant RG Home hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6354418. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyoroszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.