star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyoroszi

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 492 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó ház Nagyoroszi

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 492 m² telek

  • Eladó ház Nagyoroszi

  • 60m²


Ár:

18 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Eladó Nógrád vármegyében, Nagyoroszi egyik csendes utcájában, 1492 m2-es telken egy 60 m2 alapterületű, felújítandó családi ház. Az ingatlan az 1960-as években épült téglából és vályogból.

2020-ban részleges felújításon esett át, melynek során az ablakok egy része modern, két légkamrásra lett cserélve.

A családi házban előtér, tágas, világos konyha, két világos szoba, fürdőszoba káddal és külön toalett található.
Az ingatlanhoz tartozik még egy nyári konyha, különálló garázs és egy fatároló.
Az ház alatt egy 6 m2-es pince is van, mely télen kiválóan alkalmas zöldségek tárolására.

A családi házat gondozott kert öleli körül termő csümölcsfákkal, a locsolásról fúrt kút gondoskodik.

A községben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta és polgármesteri hivatal, melyek pár perc sétával elérhetőek. Autóval Budapest 70 km. A település megközelíthető autóbusszal és vonattal egyaránt.

A környék kedvelt kirándulóhely a Börzsöny lábánál. Nem messze található a Bánki-tó és strandja, a Nógrádi vár és Nógrád vadasparkja. A nőtincsi Seholsziget és élménypark kellemes kikapcsolódás gyermekes családok számára. Ha nyugodt, friss levegőjű környezetre vágyik és fontos Önnek a jó ellátottság, akkor ez a település ideális az Ön számára.

Irányár: 18,5 M Ft.

Hitelügyintézésben, energetikában, teljes körű jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérő ügyfeleink közt üdvözölhetjük!


Elhelyezkedés

Nagyoroszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566871


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566871

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagyoroszi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 492 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 308 333 Ft, ami a nagyoroszi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566871. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyoroszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.