star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyoroszi

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

47 millió Ft

Eladó ház Nagyoroszi

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 400 m² telek

  • Eladó ház Nagyoroszi

  • 128m²


Ár:

47 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Különleges lehetőség, kényelmes, egyszintes elrendezésű családi ház, hatalmas, gondozott díszkerttel Nógrád vármegyében, Nagyorosziban.
Ha fontos önnek a friss levegő, szép környezet, pihenési lehetőség egy botanikus kertet idéző hangulatú helyen, akkor ne hagyja ki ezt a házat!
Megtermelhető itt a család gyümölcs- és zöldségkészlete, békés összhangban egy parkosított, kerti tóval, pihenőpaddal, kellő intimitással ölelve körbe az 1400 m2-es kertet. Ősfás, bokros, de mégis a rendezettség és praktikus megtervezettség jellemzi, néhány kerti tárolóval segítve a bútorok és szerszámok elhelyezését vagy a betakarítást.
A ház egyszintes elrendezésű, így idősebb korosztálynak vagy kisgyermekeseknek is bátran ajánlom, de a tervek szerint tetőtéri beépítés lehetőséggel (melyet már előkészítettek) könnyedén kétszintessé, azaz kétgenerációssá tehető.
Tágas, fedett teraszon keresztül jutunk a házba, mely két oldalról védett, a többi része is szélvédetté tehető, így szinte egész évben használhatjuk, mérete ideális szabadtéri ebédekhez, családi összejövetelhez.
Praktikus elrendezésű és nagyságú: két külön nyíló háló, kényelmes fürdő toalettel, bidével, káddal és zuhanyzóval, továbbá külön toalett is van. Nappali-dolgozósarok és egy 30 m2-es, körbenapozott konyha-étkező, kamra szolgálja kényelmünket. A garázsból szükség esetén további szoba alakítható ki.
A tetőtér kényelmes, minőségi falépcsővel közelíthető meg és zárható, így nem kell fűteni, de száraz, biztonságos tárolásra most is kiváló megoldás. A közműveket és válaszfalakat előkészítették, kis ráfordítással lakhatóvá tehető, nagy terasza csodás kilátást biztosít a kertre és a környező dombokra. Itt a tervek szerint fürdő, konyha és három háló alakítható ki. A ház fűtése gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal és cserépkályhával is megoldott, részben padló-, a hálóban radiátoros fűtéssel.
Autónk zárt garázsban parkolhat, de a ház előtt két felszíni beálló is van.
Kiváló ár-érték arány, barátságos, jó hangulatú otthon várja itt.

A település Bp-től 75, Váctól 35, Rétságtól 10 km-re fekszik. Minden megtalálható itt, ami a hétköznapi élethez szükséges: boltok, posta, gyógyszertár, orvosi és fogorvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, általános iskola, művelődési ház, polgármesteri hivatal, két vasútállomás, buszközlekedés. A településen működő lakókocsigyár, intézmények és a Rétsági ipari park többféle munkalehetőséget is biztosít az itt élőknek.

Kedvező ár: 47 M Ft


Elhelyezkedés

Nagyoroszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620308


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620308

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagyoroszi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 400 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 367 188 Ft, ami a nagyoroszi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620308. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyoroszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.