star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata, Felső-Tata

  • 225 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 361 m²

    telek

Vételár:

98 millió Ft

Eladó ház Tata, Felső-Tata

  • 225 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 361 m² telek

  • Eladó ház Tata, Felső-Tata

  • 225m²


Ár:

98 000 000 Ft

Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Felső-Tatán eladó nagy telekterülettel rendelkező, több célra is használható ingatlan!

Az 1361 m2-es telken elhelyezkedő ház felújított részének alapterülete 80 m2, mely jelenleg lakóingatlanként funkcionál, azonban irodának is remekül használható.
A lakóépület falazata tégla, fűtése kondenzációs gázkazánnal és hűtő-fűtő klímával történik. A ház külső vakolata hőszigetelő. A tető szerkezete jó állapotú fa, héjazata cserép.

Belső elrendezése jól megtervezett. Tágas, napfényes, folyosóról nyíló konyha, étkező, fürdőszoba, két külön mellékhelyiséggel, melyből egy jelenleg mosókonyhaként funkcionál. A konyhából nagy szuterén nyílik, ami nem csak a hűtőszekrény helyét biztosítja, hanem élelmiszerek, lekvárok, befőttek és minden más tárolására is kiváló. Itt mindent elhelyezhetünk, amire nincs minden nap szükségünk a konyhában. A hátsó két nagy szoba teljes átalakításon esett át, három félszoba került kialakításra, egy gardrób és egy tágas nappali. A házon belül, a bejárat mellett közvetlen nagyméretű pince nyílik. Ideális tárolásra, borospince, esetleg mosókonyha kialakítására.

A hátsó épület alapterülete 145 m2. Használható raktárnak, ám iroda és lakóingatlan úgyszintén kialakítható, állapotát tekintve felújítandó, falazata vegyes. Itt három nagy szoba és egy kisebb helyiség található, melyek méretei: 35,5 m2, 35 m2, 16 m2 és 4 m2. A középső 35 m2-es szobában a víz- és szennyvízvezeték be van vezetve. A telken fedett kocsibeálló és műhely is található.
A telek elhelyezkedése, kialakítása és épületei miatt tökéletes lehet telephelynek vagy akár többlakásos társasháznak!

Iskolák, óvodák, boltok a közelben, a csodaszép, mindenki által kedvelt Öreg tó is alig egy kilométerre található. Az M1-es autópálya felhajtó szintén 1 km távolságra van, ezzel nagy mértékben megkönnyíti a közlekedést.

Remek lehetőségeket rejt magában az ingatlan, legyen az magán, vagy akár üzleti, befektetési célú használat!
Részletekkel kapcsolatban, keressen bátran!


Elhelyezkedés

Tata, Felső-Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6592954


+36 20

Ingatlannet kód: NET6592954


Az általad megtekintett eladó Tata, felső-tatai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 361 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 435 556 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592954. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata, Felső-Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.