star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 270 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 685 m²

    telek

Vételár:

148 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 270 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 685 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 270m²


Ár:

148 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
7
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség Tata szívében!!!
Városközpontban egyedi kialakítású 270 m2-es kétszintes ingatlan!!!

A 20 éves Dot-Ing Ingatlaniroda legújabb kínálatában egy egyedi kialakítású, többféle funkcionális lehetőséggel rendelkező tégla építésű családi ház, ami számos lehetőséget rejt magában, mindez a város közepén, a tópartól sétatávolságra…

Akár vállalkozó, akár befektető, itt most mindenre van lehetőség, egyedülálló paraméterei miatt, hiszen az ingatlan hét szobával, három konyhával, és három fürdőszobával rendelkezik, ami akár külön egységként is kiadható, üzemeltethető, kis átalakítással, apartmanként, vagy akár panzióként is funkcionálhat. Az ingatlan nagy előnyeként említhető a lokáció, az elhelyezkedés, hiszen mindenhez közel helyezkedik el, szolgáltató egységek, a tatai tópart, mégis egy zárt elszeparált részen csendes környezetben, jó parkolási és egyéb lehetőségekkel.
Az ingatlan felső szintjén található nappali étkező konyha rész tágas hatást kelt, minőségi alapanyagokkal felszerelt, kellemes színek, hangulatos otthonost hatást keltve. A konyhában konyhasziget fogad minket, gépekkel felszerelt, mosogatógép, páraelszívó, sütő és főzőlap áll rendelkezésre ahhoz, hogy a hatalmas étkezőasztalra pompás ételek kerüljenek. A nappali részből három tágas hálószoba nyílik az emeleti szinten, egy fürdőszobával kiegészülve. Az épület fűtése gázkazánról történik, de egy kandalló is rendelkezésre áll a ház melegen tartásához, valamint az emelti részen hűtő fűtő klíma. Az alsó szinten két külön bejáratos kis lakást található egy szobával saját fürdővel étkezővel és konyhával.

Az új tulajdonos számára számos további lehetőség rejlik az ingatlanban, igényeinek megfelelően, akár társasházzá alakítható, átalakítással, beruházással, kisebb panzióként is üzemeltethető…

Ha felkeltette érdeklődését ez a páratlan lehetőség, jöjjön nézzük meg együtt és gondoljuk tovább, hogy az Ön számára milyen lehetőség merül fel az ingatlannal kapcsolatban.
Irodánk pénzügyi és ügyvédi háttérrel segíteni fog, hogy a lehető leggördülékenyebben menjenek az Ön ügyei…

Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg előre egyeztetett időpontban!
keressen bizalommal!
Schlégl-Pintér Babett
06703124039


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635625


Schlégl-Pintér Babett

Schlégl-Pintér Babett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635625

Schlégl-Pintér Babett

Schlégl-Pintér Babett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 685 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 148 millió Ft, négyzetméter ára 548 148 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schlégl-Pintér Babett referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635625. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.