star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 508 m²

    telek

Vételár:

52 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 508 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 90m²


Ár:

52 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Tata központhoz közeli részén eladó egy 90 m2-es családi ház 518 m2-es telken. Az épület tetőtere is ki van alakítva, de az idők folyamán ez a része teljes átalakítást igényel, ezért csak az alsó rész mérete van megadva. A földszinten található 3 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, előszoba. A tetőtérben szintén ezek a helyiségek vannak kialakítva. A víz és a villanyvezetékek ki lettek cserélve, a felső szinten is ki lett újonnan építve a vízvezeték. Az ablakok és a bejárati ajtó műanyag lett, az utcai két szoba redőnyös és szunyoghálós. A szobák fa parkettásak és az egyik laminált padlós borítású.A tető manzárd kialakítású, így tágas tetőtér lett kialakítva. A ház vértesi kő alapozású, tégla falazattal. A melegről egy kondenzációs gázkazán gondoskodik, de két cserépkályha is van, mely a falban van kialíkítva, így az egész ház fűthető vele. Az egyik szobában légkondi van.Az udvar körbe van kerítve, van egy önálló garázs és egy pince is.Az ingatlan tökéletesen megfelel kétgeneráció lakhatására, befektetőknek, munkásszálló kialakítására, vállalkozásra. Egy nagy tárolló is van a telken, mely sok lehetőséget ad a kihasználásra. Ennek a teteje földdel van megterítve, növénnyel betelepítve, így akár egy napozó terasz is alakítható ki rajta.Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

52000000 Ft
Érd.: Lukács Mónika
0630/8 33 34 36

Referencia szám: HZ084137


Elhelyezkedés

Tata, Agostyáni út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6539542


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6539542

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai (Agostyáni út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 508 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 577 778 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lukács Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539542. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.