star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vértesszőlős

  • 146 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 586 m²

    telek

Vételár:

104,9 millió Ft

Eladó ház Vértesszőlős

  • 146 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 586 m² telek

  • Eladó ház Vértesszőlős

  • 146m²


Ár:

104 900 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Ha Önnek igazán fontos az elhelyezkedés …..
ha Önnek fontos igazán fontos a fenntarthatóság…….
Ha Önnek fontos a szomszédság
Na akkor jó helyen jár!
A tatabányai Dot-Ing ingatlaniroda eladásra kínálja Vértesszőlős kellemes zöldövezeti utcájában található családi házát.
Kizárólag a Dot-Ing Ingatlaniroda kínálatában
Ingatlanunk főbb jellemzői:
586 nm-es rézsűs telek
2008-2010 között épült tégla épület 38-as Porotherm téglából külső hőszigeteléssel
Háromféle fűtési rendszer :
Gázkazán padló és radiátor fűtéssel
Villanykazán napelemmel kombinálva szintén padló-és radiátoros fűtéssel
És nem utolsó sorban a nappali közepén elhelyezkedő cserépkályha mely meghitt meleget nyújt a bent lakóknak
Az ideális 3 szoba nappali konyha 2 fürdővel /egy a szuterén részben /3 tolalettel
Az ingatlanba érve egy szélfogón keresztül egy hatalmas de mégis elszeparált amerikai konyhás nappaliba érünk mely a tömérdek mennyiségű ablaknak köszönhetően folyamatosan világos. Tudják inkább árnyékolunk mint lámpát gyújtunk! A nappaliból nyílik a 3 hálószoba fürdőszoba és toalett. Minőségi fa termoplán üvegezésű nyílászárók ékesítik ingatlanunk arculatát. Az élettér szinten található egy fedett terasz mely teljes átöleli a nappalit. A teraszról közelíthető meg az alsó úgymond szuterén részben található fedett terasz, kazán helyiség tusolóval, toalettel és a nagyméretű garázs mely motoros emelővel kerül mozgatásra.
Az alsó teraszról közelíthető meg a medence mely pont ideális méretű egy család számára vagy egy kerti parti befejezésére. Medencénket a kert felső részében található gyűrűs kút táplálja. Szintúgy a kút biztosítja a kertben lefektetett locsolórendszer víz ellátását. A napelem rendszer/21 paneles/ szaldós elszámolású rendszerben működik.
A garázs belső része két része van bontva mely egy fal kibontásával bőven 2 autó fedett parkolását biztosítja. A ház előkerti része térkövezett több autó részére biztosít biztos megállást.
A családi ház szomszédságában található ingatlanok folyamatos értékállóságot és növekedést biztosítanak az ott lakóknak.
Ne feledjék nagyon nem mindegy hol vesszük meg akár végleges otthonunkat.
Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, kérje bank semleges hitel előszűrésünket a piacon található összes bank kínálatával, pénzügyi szakemberünk teljes körű, díjmentes segítségével. Irodánk teljes körű ügyintézést biztosít jogi háttérrel, energetikai tanúsítvány megrendelésével mindezt egy helyen az Ön kényelme és vásárlásának biztonsága érdekében.
Érd: Barabás Tamás 0630/441-7076


Elhelyezkedés

Vértesszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6590288


+36 30

Ingatlannet kód: NET6590288

Az általad megtekintett eladó vértesszőlősi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 586 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 104,9 millió Ft, négyzetméter ára 718 493 Ft, ami a vértesszőlősi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Barabás Tamás referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590288. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vértesszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.