star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vértesszőlős

  • 108 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 719 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó ház Vértesszőlős

  • 108 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 719 m² telek

  • Eladó ház Vértesszőlős

  • 108m²


Ár:

49 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

.Vértesszőlős központjában eladó egy 4 szobás 108 m2-es családi ház 1719 m2-es telken. A vezetékek cseréje 8 éve megtörtént, éjszaki áram bekötésre került. A melegvízet villanybojler szolgáltatja. A fűtése cserépkályhával kialakított vízteres, radiátoros hőleadókkal. A szobákban a konvektor is fel van szerelve, de jelenleg nem működtetik. A tető jó állapotú, cserép fedésű, mennyezete stukaturos. A nyilászárók eredeti állapotúak, nem lettek kicserélve. Az udvarosn van egy bővizű ásott kút, mely jó segítség a kert öntözésében. Több melléképület, tároló, műhely, szín, pince van a telken, a felhasználása sokrétű lehet. A kert művelésre alkalmas. Az ingatlan 2 generáció együttélésére is tökéletesen megfelel, két bejárattal rendelkezik. Az elhelyezkedésének köszönhetően minden közel van: iskola, üzletek, vasútállomás, buszmegálló. Jelenleg az utca felújítás alatt van, korszerű kialakítása, térkövezése van folyamatban. Rendezett környék jó szomszédokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal.


Elhelyezkedés

Vértesszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644154


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644154

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vértesszőlősi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 108 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 719 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 453 704 Ft, ami a vértesszőlősi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gottfried Marianna referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644154. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vértesszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.