star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület, Madárhegy

  • 101 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 255 m²

    telek

Vételár:

195,18 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület, Madárhegy

  • 101 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 255 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület, Madárhegy

  • 101m²


Ár:

195 187 800 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

XI. kerület, MADÁRHEGY zöldövezeti részen, csendes környezetben, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 6 lakásos, ENERGITAKARÉKOS társasházban, 107 nm hasznos alapterületű, nappali + 3 hálószobás, két fürdőszobás, teraszos, 255 nm saját, kizárólagos használatú kerttel rendelkező IKERHÁZFÉL, tárolóval, DUPLA TEREMGARÁZS HELLYEL eladó!
>
> A felépítésre kerülő modern megjelenésű, 6 lakásos társasházként működő ikerházak U alakban épültek a telekre. Minden lakásnál szempont volt a saját kizárólagos kertrész kialakítása, valamint a házak közötti szeparáció.

A házakhoz a kaputól fedett tároló mellett elhaladva jutunk a szintén fedett bejárathoz. A tágas előszobába fehér, minden igényt kielégítő beépített szekrény került, melyet a vételár tartalmaz.
Az előszobából nyílik egy zuhanyzós fürdőszoba, ahol a mosó-szárítógép helye is ki lett alakítva.

Az előszobából balra haladva a tágas konyha-nappali-étkező térbe jutunk, mely hatalmas ablakokkal rendelkezik, ahonnan körbetekintve gyönyörködhetünk a kert és a környező hegyek panorámájában.
A nappaliból jutunk a pergolás teraszra, amely automata, esőzárásra is képes árnyékolóval felszerelt és a füvesített, automata öntözőrendszerrel ellátott kertbe.

> Az ingatlan néhány fontosabb műszaki paramétere:
> • A lakásokban padlófűtés és mennyezet hűtés került kialakításra. A fűtés/hűtési és használati melegvíz igényének ellátását levegő-víz hőszivattyú biztosítja.
> • A pinceszinten 30 cm vastag monolit beton-, a felsőbb szinteken pedig 30 cm vastag, égetett kerámia falazattal készült.
> • A homlokzati hőszigetelő rendszer részeként a teljes homlokzaton 15 cm-es,polisztirolhab táblás hőszigetelés készült.
> • napelemrendszer kikábelezése
> • videó kaputelefon, riasztórendszer

> A homlokzati nyílászárók kívül-belül betonszürke színűek. Az ablakok és erkélyajtók korszerű, műanyag tokszerkezettel készültek, hőszigetelő háromrétegű üvegezéssel. A homlokzati nyílászárók tartozéka az előre beépített motoros működtetésű alumínium zsaluzia, alumínium szürke felülettel.

A lakáshoz 2 db teremgarázshely tartozik, melyek vételára 8 MFt és 7,5 nm-es tároló, amely további 4 MFt-ért kötelezően megvásárolandó.

Az M1-es, M7-es autópályák, a 4-es metró, valamint számos buszjárat közelsége segítik a közlekedést.

> Kellemes, nyugodt városrész kiváló infrastruktúrával, értékálló befektetés itt új építésű lakást vásárolni!

További műszaki paraméterekkel, alaprajzzal kérem keressen elérhetőségeimen!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Madárhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631895


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631895

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, madárhegyi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 101 m², míg a hozzá tartozó teleké 255 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 195,18 millió Ft, négyzetméter ára 1 932 552 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Pleszkán Andrea referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631895. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Madárhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.