star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 216 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 348 m²

    telek

Vételár:

175 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 216 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 348 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 216m²


Ár:

175 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Eladó Sasad felső részén egy három szintes ikerház fél, kiváló közlekedés mellett.

Egy 3 szobás amerikai konyhás étkezős nappalis, kertkapcsolatos, erkélyes, valamint egy 2 szoba konyhás erkélyes, utcára néző lakásból áll.

A nagyobb lakás alsó részén helyezkedik el az amerikai konyhás étkezős nappali, és egy 30nm-es szoba és egy fürdőszoba, mosdó is található itt. A felső részén egy szoba és két helyről megközelíthető fürdőszoba, mosdó van. A kisebbik lakásban egy tároló helyezkedik el a lépcső mellett, a fenti részén egy amerikai konyhás nappali, egy szoba, külön fürdő és mosdó lett kialakítva.

Az ingatlan jelenleg kétgenerációs a lakás eredetileg 7 szobás volt, de 2000-ben felújításon esett át, ahol megtörtént a fűtés korszerűsítése is. A környéken iskola, óvoda, üzletek, valamint orvosi rendelő és gyógyszertár is található. Tömegközlekedéssel a 8-as és az 53-as jelzésű buszokkal, illetve az 59-es villamossal érhető el. Ingyenes parkolás az utcán a ház előtt lehetséges.

További kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából, keressen minket bizalommal.

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, kérje ingyenes konzultációnkat.

Vevőink részére a közvetítés díjmentes!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6542635


+36 70

Ingatlannet kód: NET6542635


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Sasad) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 216 m², míg a hozzá tartozó teleké 348 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 175 millió Ft, négyzetméter ára 810 185 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 53%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Undici Quartiere Kft referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.