star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi, Alagliget

  • 84 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 160 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi, Alagliget 1. kép

Eladó lakás Dunakeszi, Alagliget

  • 84 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 160 m² telek

  • Eladó lakás Dunakeszi, Alagliget

  • 84m²


Ár:

79 900 000 Ft

Közös költség
8 ezer Ft
Építés éve
2008
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Kertbe néző
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
12 m²

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó szeretett alagligeti lakásunk, melyet sajnos kinőttünk. A lakás 8 lakásos társasházban található, földszinti, 84 m2 alapterületű. Mivel sarok lakás, ennek köszönhetően világos. Az elosztása a következő: előszoba, nappali (23,1 m2), 3 db hálószoba (9,3 m2, 9,7 m2, 13,4 m2), gardób, konyha (10,2 m2), fürdőszoba wc-vel, mosókonyha wc-vel , dupla terasz. A lakáshoz 160 m2 saját kert tartozik, mely tökéletesen alkalmas gyermekek kikapcsolódására – játszótér, medence, trambulin; de családi összejövetelek is megtarthatók a térkövezett területen. A lakáshoz egy gépkocsi beállási lehetőség tartozik. A lakásban a klíma előkészítés 2 helyiségre a kivitelezés közben megtörtént, de mi nem szereltettünk fel berendezést. A környék barátságos, sok gyerek lakja, ezért gyermekes családoknak vagy gyermekvállalás előtt álló pároknak ideális választás. Gyalogtávolságra (kb 200 m) új bölcsőde és óvoda is megtalálható egymás mellett, Dunakeszi legújabb általános iskolája is elérhető kényelmes sétával. Az óvoda bővítése most kezdődött. A közelben patika, pékség, cukrászda is megtalálható, de Tesco is gyalogtávolságon belül van. Dunakeszi ingyenes városi buszjárata is néhány perces sétával elérhető, mellyel a Dunakeszi vasútállomásra juthatunk el. Budapest vonattal kb. 20 perc alatt elérhető, de az M2 autóúton, a 2-es főúton vagy Dunakeszi-alsón keresztül is bejuthatunk a fővárosba. A dunakeszi sportrepülőtér számos programnak, állandó jelleggel kistermelői piacnak ad helyet évközben; időszakosan különböző tematikájú börzét szerveznek. .A lakás tulajdonostól eladó, ingatlanosok segítségét köszönjük, de NEM kérjük!!!


Elhelyezkedés

2120, Dunakeszi, Alagliget, Faludi János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6624593


+36 30

Ingatlannet kód: 6624593


Az általad megtekintett eladó Dunakeszi, alagligeti (Faludi János utca ) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 160 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 951 190 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Egresi László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624593. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi, Alagliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.