star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi, Központ

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi, Központ

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi, Központ

  • 67m²


Ár:

46 900 000 Ft

Közös költség
Ft
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Dunakeszi vasútállomástól kb. 5 perc sétára lévő 4 lakásos társasházi lakásunk, melynek mérete 67 m2. A lakás jó és rendezett állapotú. Minden közmű tökéletesen működik, azonnali felújítás semmi nem szorul a lakásban! Azonnal költözhető! Befektetésre is kiváló annak, aki kiadná albérletbe.

A lakásban egy hálószobával, egy félszobával, egy nappalival, egy előtérrel, folyósóval, két tárolóval, konyhával, külön WC és fürdővel rendelkezik.

SAJÁT KERT (191 m2):Minden lakó jól körülhatárolt, elkerített kerttel rendelkezik, mely szabadon használható, sütésre, főzésre, zöldségek, virágok ültetésére, stb.

GARÁZS (18 m2):Az ingatlanhoz tartozik egy szerelőaknával ellátott garázs is. A garázs külön helyrajzi számmal rendelkezik. A garázs ára plusz 3 MFt, melyet a lakás ára nem tartalmaz, de a lakás csak a garázzsal együtt vehető meg - külön nem.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK:A társasházban minden lakó külön közmű mérőórával rendelkezik. A melegvízet bojler állítja elő, melynek szintén külön mérőórája van és kedvezményes árral van számolva.

Közelben található több kis bolt, orvos, gyógyszertár, vasútállomás, buszállomás, posta, csomagautomata, kormányhivatal, templom.

Biciklivel 10 perc alatt elérhető az óvoda, általános iskola, gimnázium, Penny Market, Tesco.

Autóval 10 percre található a Auchan, Lidl, Aldi, stb.

INGATLANKÖZVETÍTŐK SEGÍTSÉGÉT NEM KÉREM, NE IS HÍVJANAK!


Helyiségek

Kamra
5m²
Nappali
19m²
Konyha
7m²
Fürdőszoba
4m²
Wc
2m²
Kamra
2m²
Közlekedő
4m²
Előszoba
4m²
Szoba
7m²
Szoba
19m²

Elhelyezkedés

2120, Dunakeszi, Központ, Kápolna utca 15


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6611519


Ingatlannet kód: 6611519


Az általad megtekintett eladó Dunakeszi, központi (Kápolna utca 15) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gábor Bolváry hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611519. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi, Központ ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.