star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

55,9 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 56m²


Ár:

55 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2007
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

Sürgősen eladó! Figyelmébe ajánlok egy kellemes lakóparki környezetben lévő lakást, mely Dunakeszi Tóváros város részén a Szabadka utcában helyezkedik el.
A lakás nettó alapterülete 55,5 nm-es, különlegessége, hogy két loggia is tartozik hozzá, valamint egy autó részére biztosított felszíni parkolási lehetőség. Az ingatlan a 3. emeleten található, mely zárt folyosóról közelíthető meg, lift biztosított.
Minden helység ablakokkal, a szobai nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.
Elosztása ideális, minden szoba különnyíló. Tájolásának köszönhetően kifejezetten, világos, napfényes a lakás.
Fenntartása is kedvező minden közmű egyedi mérésű, közös költsége 11.098 Ft.
A társasház tiszta, rendezett, gondosan karbantartott.
Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, Iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár bevásárlási lehetőség , játszótér, buszmegálló, M2 autóút párperc alatt elérhető.
További információért és megtekintési szándékával várom hívását a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Dunakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636309


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636309


Az általad megtekintett eladó dunakeszi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 55,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 214 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636309. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.