star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

75 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 58m²


Ár:

75 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ LAKÁS BUDAPEST, 2. kerület HŰVÖSVÖLGY RÉSZÉN!Eladó II. kerület, Hűvösvölgy részén egy FELÚJÍTANDÓ, 58 nm-es első emeleti lakás.Az ingatlanhoz egy ÖNÁLLÓ GARÁZS is tartozik, melyből közvetlenül a lépcsőházba érhetünk, továbbá egy száraz, zárt TÁROLÓ is.A két épületből álló társasház egy ősfás zöld környezetben található, ahova akár ki is ülhetünk.A lakás könnyen átalakítható amerikai konyhás nappalivá, így aki ezt a megoldást szereti, ez sem lehet akadály.. Az ingatlan teljes körű komforttal rendelkezik, a melegvíz ellátást cirkó biztosítja.Tároló benne van az árban,Garázs ára : 9 000 000 Ft.A közelben minden szolgáltató egység megtalálható, ami mindennapokhoz szükségesek lehetnek. (üzletek, gyógyszertár, fitneszterem, drogéria, bank, fogászat, további számos üzletek)Kiváló lehetőség akár fiatal párok számára, akár első lakást vásárlóknak és befektetési céllal vásárlóknak egyaránt.Ne hagyja ki ezt a remek ajánlatotAz ingatlan teher és hitelmentes, gyorsan birtokba vehető.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, bővebb információval illetve megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bizalommal.Adatbázisunk kínálatából több ezer ingatlanból választhat, kedves ügyfelünk!Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Hűvösvölgyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659384


+36 30

Ingatlannet kód: NET6659384


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Hűvösvölgyi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 1 293 103 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Török Csilla referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659384. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.