star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

8,49 millió Ft

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mezőhegyes

  • 47m²


Ár:

8 490 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Mezőhegyesen, Békés vármegye rohamosan fejlődő kisvárosában 2 külön szobás, felújítandó panellakás eladó!
Az ingatlan egy ötszintes, lift nélküli panelház magasföldszintjén található. A 47 nm-es lakásban 2 külön bejáratú lakószoba, közlekedő, konyha, kis kamra, külön fürdőszoba és WC helyiségek vannak. A szobák szőnyegpadlóval, a többi helyiség PVC-vel burkolt. Az otthon melegét klíma, a melegvizet villanybojler biztosítja.
A lakásban nem történt korszerűsítés, emiatt teljeskörű felújítása indokolt, így a kedves vásárló saját elképzelése szerint alakíthatja kedves, barátságos és modern otthonná.
A lépcsőház alagsorában lévő közös tárolóban kerékpár, a lakás melletti, szintén közös tárolóban pedig babakocsi elhelyezésére is van lehetőség.
A város központjában, mégis csendes, nyugodt környéken, óvodától, iskolától, hivataltól, postától, orvosi rendelőtől, gyógyszertártól, távolsági busz-, és vasútállomástól 1-2 perc séta távolságra fekszik.
Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jó választás családosok, illetve befektetők részére egyaránt.
Megvásárlásához Babaváró, 1 gyermekes Falusi csok, 1 gyermek vállalással kedvezményes kamatozású Csok Plusz hitel, és kedvezményes piaci hitel is igényelhető, melynek ügyintézésében szakszerű segítséggel állunk a kedves vásárló rendelkezésére.

Referencia szám: M239991


Elhelyezkedés

Mezőhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642695


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642695

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőhegyesi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa elektromos. A panellakás ára 8,49 millió Ft, négyzetméter ára 180 638 Ft, ami a mezőhegyesi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pócsik Attila referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642695. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.