star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Diósgyőr

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Diósgyőr

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Diósgyőr

  • 60m²


Ár:

22 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc Diósgyőr városrész kedvelt részén, egy 10 emeletes panelépítésű társasház 9. emeletén, egy 60 m2 alapterületű 2+ 1/2 szobás felújított lakás eladó!

Helyiséglista: előszoba, nappali, hálószoba, gyerekszoba, konyha, fürdőszoba, wc helyiség, gardróbszoba, erkély!

Az ingatlan ablakai új műanyag szerkezetűek a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! Átvezetékelt a lakás! Fűtése távhő jellegű a hőleadás radiátorokkal történik! A szobák külön nyílnak, laminált lappal borítottak falaik tapétával fedettek! A többi helyiség járólappal burkolt! A félszoba része egy beüvegezett erkély ahonnan a panoráma csodálatos! Gardróbszoba ki lett alakítva! A wc külön helyiségben kapott helyet! A fürdőszoba is teljesen felújított a vízvezetékek cseréje megtörtént, zuhanykabin került beszerelésre! A konyha nagyméretű, benne egyedi konyhabútor található meg gépekkel együtt!
A társasház tiszta csendes, a lakóközösség kiváló!
Parkolás ingyenes!
Közelben megtalálhatóak boltok, iskola, busz és villamosmegálló is!
A lakás tehermentes!

Az ÁR Alkuképes!


Elhelyezkedés

Miskolc, Diósgyőr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574681


+36 70

Ingatlannet kód: NET6574681


Az általad megtekintett eladó Miskolc, diósgyőri panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Diósgyőr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.