star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Komlóstető

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Komlóstető

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Komlóstető

  • 56m²


Ár:

25 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc Komlóstetőn a Szeder utcában kínálunk eladásra 3 emeletes épület 3ik emeletén 56m2-es egyedileg átalakított 2,5 szobás lakást. Az ingatlan tiszta rendezett lépcsőházban jó lakóközösségben található. A szobák laminált parkettával míg a többi helyiség járólappal burkolt. Az ár tartalmazza a teljes berendezést is kivéve a gyermek ágyat. Az árban benne vannak az elektromos berendezések is Hűtő, mósógép, szárítógép kivéve a TV készülékek. Biztonsági bejárati ajtó rajta okos zár található, mely újlenyomattal, telefonnal és távvezérléssel is nyitható. Az előszobában van felszerelve a Green klíma, mely hűtés-fűtésre is alkalmas. A fürdő szobában pezsgő fürdős sarokkád kapott helyett. A konyhában Ariston okos bojler van felszerelve. Az ablakok műanyagra lettek cserélve rajtuk redőny és szúnyogháló található. Az ingalanra még az idén támogatott hitel és CSOK igénybe vehető. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon bizalommal és nézzük meg együtt leendő otthonát. Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel segíti meglévő és leendő ügyfeleit az összes Bank kínálatából.


Elhelyezkedés

Miskolc, Komlóstető, Szeder utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574392


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574392

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, komlóstetői (Szeder utca) csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A csúszózsalus lakás ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 462 500 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Airizer Csabáné referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574392. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Komlóstető ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.