star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 55m²


Ár:

24 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Otthonos lakás a Mednyánszkyn!

Eladó Miskolcon a Avas III-as ütemben a Mednyánszky utcában, ez az 55 m2-es, két szobás, első emeleti, TÁVFŰTÉSES, felújított lakás.

Nyílászárók műanyagra lettek kicserélve, a bejárati ajtót acél biztonsági ajtóra cserélték, ablakok redőnnyel felszereltek.

Az erkélyről a gyönyörű miskolctapolcai panoráma tárul elénk. Az elrendezése kiváló, tágas közlekedőből nyílik két szoba, valamint a konyha és a fürdőszoba.

Kedvező rezsi költsége ill. az ingatlan elhelyezkedése miatt, befektetésre és fiatal kezdő párok részére tökéletes választás!

Tiszta, rendezett lépcsőház, jó lakóközösséggel.

Buszmegálló pár percnyire található az épülettől. Parkolás ingyenes.

Az ingatlan megvásárlásában, hitelügyintézésben, teljeskörű segítséget nyújt irodánk.
Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődést, kérem, hívjon bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366960


Elhelyezkedés

Miskolc, Mednyánszky László utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647916


+36 70

Ingatlannet kód: NET6647916


Az általad megtekintett eladó miskolci (Mednyánszky László utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 452 727 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bártfai Gábor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647916. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.