star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 59m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Saját ízlése szerint szeretné lakását felújítani?
Későbbiekben is jól eladható ingatlant venne?
Szeretne egy igazán értékálló befektetést?
Akkor ez a lehetőség, most Önnek szól!!

Székesfehérvár történelmi belvárosában csendes utcában, belső kerttel rendelkező társasházban eladó, ez a földszinti, 59m2 alapterületű HÁROM szobás, galériázott nyugati tájolású lakás!
A három szobán kívül a lakás magában foglal egy tágas előszoba-közlekedőt, egy konyha-étkezőt, egy fürdőszoba-mellékhelyiséget és egy különálló WC-t. Az ablakok a belső udvarra és az utcára néznek. Az épület a múlt században épült, jól karbantartott, a homlokzat és utcakép védett. A lakásban a belmagasság 3.8 méter, ennek köszönhetően galéria van két szobában is. Az épületben lévő 11 ingatlanhoz tartozik egy nagyon hangulatos, zöld, parkos zárt udvar.
A szobákban tömörfa parketta, a többi helyiségben járólap burkolatok találhatók. A fűtés helyiségekként gázkonvektorokkal megoldott, a melegvizet új gázbojler adja. A lakáshoz tartozik a pincében egy tároló.

A környék csendes, a forgalom minimális, csak engedéllyel lehet behajtani (és a lakástulajdonosoknak a parkolás ingyenes!).
Székesfehérvár TÖRTÉNELMI BELVÁROSÁBAN, az Országalma, Főtér, Hiemer-ház, Önkormányzat, sétáló Fő utca szomszédságában található a lakás. Néhány perc távolságra a Pláza és Fehér Palota, buszpályaudvar, piac, áruházak és boltok, éttermek és kávézók, színház, posta és hivatalok mind elérhetők!

Felkeltette érdeklődését? Hívjon!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
0.8m²
Konyha
6.6m²
Szoba
11.38m²
Szoba
14.2m²
Szoba
13.65m²
Wc
0.8m²
Fürdőszoba
4.1m²
Előszoba
5.2m²

Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604133


+36 70

Ingatlannet kód: NET6604133


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 727 119 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth László referens a Paraidi Mihály Barna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604133. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.