star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Köfém lakónegyed

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

32,4 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Köfém lakónegyed 1. kép

Eladó lakás Székesfehérvár, Köfém lakónegyed

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Köfém lakónegyed

  • 49m²


Ár:

32 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
9,5 ezer Ft
Építés éve
1979
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Székesfehérvár keleti részén, az új multi-sportcsarnok közelében, a családiházas övezetbe ékelődő, parkos, csendes és nyugodt KÖFÉM lakótelepen, most akár a tiéd lehet, egy 49 négyzetméteres két szobás, akár azonnal költözhető szép állapotú, napfényes lakás.A lakótelepről néhány perc alatt megközelithető az M7-es és a 7-es főút a velencei-tó irányába.A közelben parkok, játszóterek, orvosi rendelő, gyógyszertár, fogászat, óvoda, kultúrház, könyvtár, élelmiszerbolt, dohánybolt, sportpálya, uszoda, benzinkút, autószervíz...  (retrokedvelők kedvéértigazi retro menza-étterem is a közelben)tömegközlekedéssel kiválóan megközelithető (14,17,20,22-es buszokkal, és távolsági buszok egy része is megáll 200m-re), a lakótelepen fizetős a parkolás, ennek köszönhetően kulturált a parkolási állapot.  (az itt lakóknak természetesen jár lakossági engedély, de a közelben van ingyenes hely is, illetve a közeli garázs-soron is akad bérelhető garázs).

A ház tégla épitésű (nem panel) 4 emeletes, külső plusz hőszigeteléssel, számos az évtizedek óta itt lakó, kulturált a lakóközösség.A lakás negyedik emeleti, délkeleti fekvésű, abszolút zöld kilátással ( :-) saját lombkoronasétány), néhány éve részlegesen fel lett újitva, az ablakok ki lettek cserélve műanyag hőszigetelő ablakokra, a konyha-előszoba-fürdőszoba új járólapot kapott, a csempék, a konyhaszekrény és gáztűzhely is le lett cserélve, és a szobákban új parketta van.

A lakás remek beosztású, minden helyiség az előszobából nyilik, a bejárati ajtó felett praktikus tároló bőröndöknek... a fürdő-wc egy helyiségben van, és a mosógépnek is van ott hely. A konyha mérete alkalmas hogy kis étkezőként is használható legyen,  van kis kamra is, ahol a polcok mellett elfér a porszivó, vasalódeszka...Mindkét szobához tartozik egy-egy kimondottan nagy, mély beépitett szekrény is, ami meglepően sok mindent elnyel!A lakáshoz tartozik földszinti osztatlan közös tárolóban is hely, nem használt bútornak, biciklinek, téliguminak... A lakás hitel, per és tehermentes, ki van ürítve, nem kell hónapokat várni, akár azonnal beköltözhetsz, ehhez az állapota is alkalmas!

Kérem ügynökök ne keressenek, megtekinthető előre egyeztetett időpontban. 


Elhelyezkedés

8000, Székesfehérvár, Köfém lakónegyed, köfém lakótelep 7


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6657555


+36 30

Ingatlannet kód: 6657555


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, Köfém lakónegyedi (köfém lakótelep 7) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 32,4 millió Ft, négyzetméter ára 661 224 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vörös János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Köfém lakónegyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.