star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Prohászka

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

30,8 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Prohászka

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Prohászka

  • 38m²


Ár:

30 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó belvárosközeli, Prohászka utca környékén, kiváló helyen levő 1 szoba + étkezős, 2. emeleti, erkélyes felújított lakás. Ha nyüzsgésre vágyik, akkor közel a belváros és a Pláza is tíz perces sétával elérhető. Saját részre és kiadás céljára is kiváló!

A gondozott, 2 emeletes téglaházban a külső nyílászárók cseréje már megtörtént. A lakásban felújításra került a fürdőszoba és a konyha is. A fűtést egyedileg állítható, takarékos konvektorok biztosítják. Ezeknek és a jó fekvésnek köszönhetően a lakás meleg és a fűtésköltség is alacsony.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek természetesen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

Az előszobában egyedileg készített beépített szekrények segítik a tárolást. Ezek értelemszerűen a vételár részét képezik. Ami a lakásban már nem fér el, annak tárolására egy saját pincerész is a rendelkezésre áll.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. A belváros, vasútállomás, buszpályaudvar, élelmiszerboltok, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények maximum 10 perces sétára találhatóak. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, új nyílászárók, erkély, új villamoshálózat, saját tároló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Prohászka, Székesfehérvár Prohászka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6493987


+36 70

Ingatlannet kód: NET6493987


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, prohászkai (Székesfehérvár Prohászka) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 30,8 millió Ft, négyzetméter ára 810 526 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6493987. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Prohászka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.