star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentendre, Belváros

  • 192 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 88 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Szentendre, Belváros

  • 192 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 88 m² telek

  • Eladó lakás Szentendre, Belváros

  • 192m²


Ár:

79 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ÜZLETI és/vagy LAKÓINGATLAN EGYBEN!!! Lakást keres és egyben egy olyan helyet, ahol cégügyeit is tudja intézni, ügyfeleket tud fogadni? Cégének telephelyet, irodát keres, de egyben a lakhatását is szeretné megoldani? Ez az Ön ingatlanja! Eladó Szentendrén, jól megközelíthető helyen elhelyezkedő, 3 szintes, bruttó alapterület 192 m2, hasznos terület 170 m2 alapterületű iroda és lakás teljesen felújított állapotban. Ingatlan helységei : Fszt: üzlettér, konyha, raktár helység, Wc, közlekedő + lépcső és lépcső feljáró. A földszinti iroda, üzlethelyiség mérete: 66 m2. A földszintről közelíthető meg a 28 m2-es hátsó kert rész, ami az itt lakók használatában van, le van kerítve, de tulajdonjogilag nem tartozik a meghirdetett ingatlanhoz. 1. emelet: Előtér, fürdőszoba + WC, 2 iroda (szoba), lépcső. Az emelet alapterülete 75 m2. 2. emelet: 2 szoba, WC, előtér. A 2. emelet alapterülete : 30 m2 Ingatlan leírása: Teljesen felújított. Vízhálózat, villamos rendszerek, fűtési hálózat, csatorna rendszer teljes körű felújítása megtörtént, új kombi gázkazán került beépítésre. A konyhában reggeliző pult, komplett konyhabútor beépített mikróval, főzőlappal és hűtővel. A bejárati ajtó és az összes ablak korszerű nyílászárókra lettek cserélve. 3 ponton záródó biztonsági ajtó, beléptető rendszer. Riasztó és kamera rendszer kiépítve. Belső ajtók újak. Burkolatok, festés új. Mai kornak megfelelő hőszigetelés a külső falakon és a tetőtéri rész újra szigetelt belső síkjain is. Tető kompletten felújítva. 3 szint. Tetőtér beépítés van. Klimatizált a középső szint. 1 fürdő + Wc. 2 Wc. Nagy ablakok, világos épület. Alacsony rezsi. Igény szerint átalakítható külön bejáratú üzleti és lakás funkcióra vagy többgenerációs lakássá. Ingatlan elhelyezkedése: Szentendre belvárosa 10 perc séta. Buszmegálló 3 perc séta, ahonnan a HÉV megállóhoz vagy Budapestre lehet eljutni. Közelben élelmiszerbolt, patika, étterem. Parkolás az épület előtt megoldott több autó részére is, a parkolás ingyenes. Az ingatlan cég tulajdonában van, az ingatlan megvétele esetén az eladó Áfa mentes számlát állít ki.


Elhelyezkedés

Szentendre, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6506037


Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6506037

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szentendre, belvárosi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 192 m², míg a hozzá tartozó teleké 88 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 416 146 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Végh Virág referens a Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6506037. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.