star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentendre

  • 77 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

99 millió Ft

Eladó lakás Szentendre

  • 77 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szentendre

  • 77m²


Ár:

99 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Szentendre újszerű, kedvelt lakóparkjában található 77nm-es, amerikai konyhás nappali+2 szobás tégla építésű, földszinti lakást. A lakáshoz tartozik egy 80nm-es, teljesen elkerített, privát kerthelyiség.
2020-ban épült magas műszaki tartalommal:
- 30-as Porotherm téglából épült teherhordó falak, 10 cm-es N+F válaszfalak, amelyek kiváló hő és hangszigeteltek
-15 cm-es Dryvit külső szigetelés
-Műanyag thermo nyílászárók + redőnyök
-Igényes, magas minőségű olasz burkolatok, szaniterek
-Külön mérőórák
A lakásban található egy amerikai konyhás nappali, két szoba, fürdőszoba + wc, wc, mosókonyha, közlekedő rész. A konyhában egyedileg tervezett konyhabútor került beépítésre, konyhai gépekkel. A szobák magas minőségű olasz laminált lappal, a konyha és a többi helyiség pedig magas minőségű olasz járólappal burkolt. Az otthon melegét Baxi kondenzációs gázkazán biztosítja. A szobákban radiátor, a többi helyiségben pedig padló fűtés van. A fürdőszobában, amely a wc-vel egy helyiségben van épített zuhanyzó került kiépítésre. Külön helyiségben kilett alakítva egy wc. A terasz viacolorral burkolt. A lakás részben bútorozottan eladó.
Kettő darab saját tulajdonú, távirányítós kapuval ellátott autóbeállója van, amely a lakás árán felül darabonként 4 000 000 Ft-ért. vásárolható meg.
A közelben bolt, buszmegálló, illetve a Duna part pár perc sétával megközelíthető.
Ideális otthon lehet pároknak, családosoknak, de befektetés céljából is remek választás.
Per és tehermentes, kifizetést követően megegyezés szerint birtokba vehető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.

Pataki Klára


Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6504304


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6504304

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szentendrei téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 1 285 714 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6504304. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.