star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szigetszentmiklós, Lakihegyi lakópark

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

52,8 millió Ft

Eladó lakás Szigetszentmiklós, Lakihegyi lakópark

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szigetszentmiklós, Lakihegyi lakópark

  • 60m²


Ár:

52 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szigetszentmiklós – Dujmó lakóparkban 2005-ben épült 3 emeletes ház 1. emeletén eladó egy 60,5 m2-es, erkélyes, nappali + 2 hálószobás, kimondottan szép állapotú lakás. A lakáshoz 1 autó részére biztosítva van egy felszíni gépkocsibeálló használata.
Jó elosztású, szépen karbantartott, modern lakás, 6 m2-es erkéllyel, melyre a nappaliból és a nagyobbik hálószobából is ki lehet lépni. Az építéskor ebben a lakásban a tulajdonosok kérésére külön helységben kapott helyet a fürdőszoba és külön a wc-kézmosó. A ház építése óta a tulajdonosok már az ablakokat jobb minőségűre cserélték. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A lakás klimatizált. Az egyik hálószobába hatalmas beépített gardróbszekrényt csináltattak, amely a konyhabútorral és a fürdőszoba szekrénnyel együtt benne van a vételárban.
Ideális családoknak és idősebbeknek is, nyugodt környezete és jó infrastruktúrája miatt. A környezetében, néhány perc alatt elérhető távolságban van az óvoda, bölcsöde és modern iskola. Sportolási, úszási, strand, wellness és tenisz lehetőség a közeli, nagy területen fekvő Oázis Wellness Parkban. A lakóparkban kis üzletek vannak, pl. kisközért, cukrászda, szépségszalon, de autóval pár percre nagy bevásárló központok is elérhetőek. A 38-as busz a háztól 2 percre áll meg, amely a Szigetszentmiklósi Auchant érintve Csepel Szent Imre térig közlekedik. Innen a H7 hévvel 10 per még a Boráros tér. A háztól pár perc alatt az M0-ás felhajtónál lehetünk.
Az egyébként is jó földrajzi adottságokkal rendelkező Szigetszentmiklós az utóbbi 20 évben az egyik legszebb és jó infrastruktúrával rendelkező, modern kisvárossá nőtte ki magát Budapesttel szinte összeépülve a dél-pesti agglomerációban.
Teljes körű és DÍJMENTES bankfüggetlen hitel ügyintézéssel, CSOK és más állami támogatású kedvezményes lehetőségekkel, ügyvédi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

KERESÜNK FIZETŐKÉPES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE ELADÓ ÉS KIADÓ LAKÁSOKAT! (Bruttó 1,5 -2,5 % közötti sikerdíj, értéktől és a megbízás módjától függően. Korrekt szerződés, gyors és szakszerű értékesítés)


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Lakihegyi lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653460


+36 70

Ingatlannet kód: NET6653460


Az általad megtekintett eladó Szigetszentmiklós, Lakihegyi lakóparki téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 52,8 millió Ft, négyzetméter ára 880 000 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant JOKER INGATLANOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653460. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós, Lakihegyi lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.