star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

37 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 79m²


Ár:

37 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1989
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szombathelyen az oladi városrészen kínálom eladásra ezt a 3 szobás, 79 nm-es lakást!A csúsztatott zsalus lakás a Faludi Ferenc utcában található, kívülről is nagyon jó állapotú társasház 2. emeletén helyezkedik el.A tágas terekkel rendelkező lakás elrendezése nagyon jó, minden szoba külön bejáratú így nagyobb családok számára tökéletes. Fűtését a távhő szolgáltatja, így mindig meleg. Közös tárolók tartoznak hozzá, parkolás az utcán ingyenes.A környék csendes, kisebb sétával elérhetőek az üzletek, Penny, kis Tesco, gyógyszertárak, Árkádia piac, háziorvosok, csónakázótó, sportliget, kalandváros.Ajánlom családoknak, vagy befektetésnek is kíváló.Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: LK086745


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603651


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603651

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. A csúszózsalus lakás ára 37 millió Ft, négyzetméter ára 468 354 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603651. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.