star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 61m²


Ár:

28 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Első emeleti csúsztatott zsalus lakás Szombathely kedvelt lakótelepén
Eladásra kínálunk a Joskar-Ola lakótelepen egy zöldre néző, napfényes otthont, ami jó elosztású és 61 négyzetméter területű. Ez a lakás ideális választás lehet azok számára, akik egy csendes, élhető környezetben szeretnének otthont találni, zöldövezeti kilátással, de nem szeretnének lemondani a városi élet kényelméről sem. Ha felkeltette érdeklődését ez a napfényes, első emeleti lakás, kérem, keressen bizalommal, hogy megtekinthessük az Ön új otthonát!

A fűtés távfűtéses megoldással működik, amely kedvező lehet azok számára, akik egyszerű és központilag szabályozható fűtési megoldást preferálnak. A lakás fényviszonyai kiválóak, hiszen több órán át élvezhetjük a napfényt, amely a jó elosztású terek miatt minden szobában érvényesülni tud.

Az otthon nem csak a méreteivel, hanem a minőségi jellemzőivel is kiemelkedik: újszerű műanyag nyílászárói redőnnyel szereltek, amelyek hozzájárulnak a lakás csendes és nyugodt atmoszférájához. Az erkélyről a békés udvarra nyíló kilátás mindenkinek nyugalmas kikapcsolódást biztosít a nap bármely szakában. A lakásban több beépített szekrény is helyet kapott, amelyek tökéletes tárolási lehetőséget biztosítanak anélkül, hogy értékes területet veszítenénk.Az alagsorban pincerekesz áll rendelkezésre holmijaink tárolására. A háztömb körül díjmentesen parkolhatunk gépjárműveinkkel.Jöjjön el és nézze meg a fákkal övezett kellemes környezetet, ahol Öné lehet ez a világos lakás!

Referencia szám: LK071706-IN


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647985


+36 30

Ingatlannet kód: NET6647985


Az általad megtekintett eladó szombathelyi csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. A csúszózsalus lakás ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 473 770 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647985. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.