star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 56m²


Ár:

34 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szombathelyen az Oladi lakótelep csendes utcájában eladó féltetőtéri 56 m2-es csúsztatott zsalus lakás. Az ingatlan tiszta, rendezett lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A külső homlokzatát két éve újították fel. A harmadik emeleti kettő szobás ingatlanban a vizesblokkok teljeskörűen felújításra kerültek. Víz-lefolyórendszer, hideg burkolatok, szaniterek , csaptelepek megújúltak. A konyha bútor cseréje is megtörtént. Érdekessége a nappaliában helyet kapott egy impozáns elektromos kandalló, amely nem csak fűt, de hűt is. A szobák laminált parkettával burkoltak. A lakás bejárati ajtaja több ponton záródó biztonsági ajtó.
Az ingatlan vételára tartalmazza a berendezés nagy részét. A közelben minden megtalálható, ami kényelmes lakhatáshoz szükséges. Iskola, óvoda, orvosi rendelők, gyógyszertár, bevásárló központok, kalandváros, strand, úszoda. Tömegközlekedése kiváló. A körgyűrű is karnyújtásnyira van. A Csónakázó-tó közelsége is vonzóvá teszi. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357035


Elhelyezkedés

Szombathely, Faludi Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6556990


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6556990

Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi (Faludi Ferenc utca) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A csúszózsalus lakás ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 623 214 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556990. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.