star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

33 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 55m²


Ár:

33 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szombathely csendes zöldövezeti környezetében, szépen felújított, alacsony rezsijű csúsztatott zsalus lakás eladó. A háztömböt a közeljövőben felújítják. Kényelmes tiszta lépcsőházon keresztül jutunk az első emeleti ingatlanba. Jó tájolásának köszönhetően rendkívül világos. A felújítás során hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, redőnyökkel felszerelve. A víz-lefolyórendszer is megújult , a radiátorok cseréje is megtörtént. Minőségi hideg-meleg burkolatok kerültek beépítésre. Az áttervezett konyha jó hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Hálószobájához gardrób is tartozik. Az emeleten saját tárolóval rendelkezik, de a pincében saját 2 m2-es tároló is tartozik az ingatlanhoz.
Szinte minden karnyújtásnyira helyezkedik el a lakótömb közelében, ami a kényelmes lakhatást biztosítja. Iskola, óvoda, bevásárló központok, orvosi rendelő, gyógyszertár. Tömegközlekedés is kielégítő. Ha a városból szeretnénk kijutni, a körgyűrű is gyorsan elérhető. Vonzóvá teszi még a Csónakázó-tó közelsége, a sok zöld terület, kutyafuttató. Befektetésnek is remek lehetőség, a tulajdonos visszabérelné. A lakás akár teljes berendezéssel is eladó.
Ha hitelre vagy állami támogatásra van szüksége, abban is segítséget tudunk nyújtani. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366215


Elhelyezkedés

Szombathely, Zöldövezetben


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641127


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641127

Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi (Zöldövezetben) csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A csúszózsalus lakás ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.