star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 66m²


Ár:

46 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
1.
Szobák száma
2
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Szombathely Északi városrészén, Kámonban vált eladóvá, egy 2008-ban átadott, 12 lakásos társasház 1. emeleti lakása.

A dupla teraszos, 66 m² lakótérrel rendelkező ingatlan jó állapotú, kényelmes, tágas terekkel bír.  A lakás, a Nappali - konyha - étkező mellett,  1 nagy gardrób szekrényes szobából, tágas fürdőszobából, WC  és közlekedő helyiségekből áll.

A nagy tereknek köszönhetően kellemes, tágas komfortérzetű az ingatlan, amely kiegészül egy extra különlegességgel, a dupla méretű, 21 m²-es terasszal, mely a hálószobából és a nappaliból is megközelíthető.

Az ingatlanban redőnnyel felszerelt, műanyag nyílászárók és jó állapotú szép beltéri ajtók vannak. A fűtést cirkós gázkazán biztosítja, radiátoros hő leadókkal.

A lakáshoz saját, fedett autóbeálló is tartozik!

A társasháznak saját parkosított udvara van, ahol kellemes, privát szférában olvasgathatunk egy kerti kis kiülőn. A lépcsőház földszintjén bicikli tárolására szolgáló helyiség is található.

Ha igényes helyen, az északi városrészen keres egy kényelmes lakást, feltétlenül hívjon, egyeztessünk időpontot a megtekintéshez!

Szandiné Tóth Cecília:

 


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6659746


Szandiné Tóth Cecília

Szandiné Tóth Cecília

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6659746

Szandiné Tóth Cecília

Szandiné Tóth Cecília

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 2004. A téglalakás ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 710 606 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szandiné Tóth Cecília referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659746. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.